AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Hüseyin Özbakır, seçim gezilerine devam ediyor. Zonguldak AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Hüseyin Özbakır, seçim gezileri kapsamında bugün bir dizi ziyaretler bulundu.
Zonguldak AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Hüseyin Özbakır, beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partililerle birlikte ilk olarak Zonguldak Devlet Su İşleri (DSİ) şube müdürlüğünü ziyaret etti. DSİ Şube Müdürü Muharrem Atalar’dan bilgiler alan AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, görüş alış verişinde bulundu. DSİ’nin Zonguldak için önemli olduğunu ifade ederek 7 Haziran’da yapılacak genel seçimler için destek istedi. Zonguldak AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Hüseyin Özbakır, beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Kemal Gümrükçüyü ziyaret etti. Yapılan çalışmalar hakkında Aile ve Sosyal politikalar Müdürü Kemal Gümrükçüden bilgiler alan Özbakır, “Seçim gezilerine bugünde devam ediyoruz. İktidarımız döneminde bu işler çok hızlandırıldı, maaşlar bağlandı, bakım evleri açıldı. Birçok sosyal çalışmalar devam etti. Bunu vatandaşlarımız görüyor ve takdir ediyor. Ben çalışmalarınızda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Kemal Gümrükçü “Ben öncelikle seçimlerimizin ülkemize ve Zonguldak’ımıza hayırlı olsun diliyorum. Sizlere çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyorum. Zonguldak’ı tanıyor ve biliyorsunuz. Zonguldak’a güzel işler yapacağınız kanısındayız. İnşallah Zonguldak adına ve sizin adınıza hayırlı olur” dedi.