BAFRA'DA SİLAHLI ÇATIŞMA

Olay, Bafra ilçesi, Emirefendi Mahallesi Hasan Çakın Caddesi 15 Temmuz Meydanı civarında meydana geldi.

POLİS, TÜFEKLE NEREYE GİTTİĞİNİ SORDU

Edinilen bilgiye göre, elinde tüfekle birlikte kaldırımda yürüyen Ömür Aldemir'i (38) gören İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şahsa tüfekle nereye gittiğini sordu. İddiaya göre şahıs, soru üzerine polis otosuna tüfekle ateş etti.

POLİSLER KARŞILIK VERDİ

Polisler de tüfekle ateş açan şahsa karşılık verdi.

ÖMÜR ALDEMİR HAYATINI KAYBETTİ 

Olayda Ömür Aldemir ağır şekilde yaralandı. Yaralıya ilk müdahaleyi yine polis ekipleri yaptı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırılan şahıs, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayda yaklaşık 50 metre uzaklıkta bir kıraathanenin camı da isabet aldı.

Ömür Aldemir'in inşaat ustası olduğu gelen bilgiler arasında. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

SAMSUN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA

Samsun İl Emniyet Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “29 Ağustos 2022 günü saat 14.40 sıralarında ilimiz Bafra ilçesi Emir Efendi Mahallesi, Hasan Çakan Caddesi üzerinde Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ait ekip aracının devriye hizmetlerini ifa ettiği sırada, ismi sonradan tespit edilen Ö.A. isimli şahsın sırtında tüfekle yaya olarak geçtiğinin görülmesi üzerine, ekip görevlileri şahsı kontrol etmek için araçtan inip şahsa ‘dur’ ihtarında bulunmuş, şahıs ‘dur’ ihtarına uymayarak sırtında bulunan av tüfeğini eline alarak ekip otosundaki görevli personelleri hedef alarak ateş etmiş, görevlilerce gerekli tedbirler alınarak şahsa teslim olması yönünde uyarılarda bulunulmuş, akabinde müdahale yapılarak şahıs etkisiz hale getirilmiştir. Şahıs yaralı bir şekilde 112 ekipleri ile hastaneye intikal ettirilmiş, yapılan müdahalelere rağmen hastanede eks olmuştur. Şahsın üzerinden 1 adet ekmek bıçağı çıkmış olup 1 adet de suç kaydı olduğu anlaşılmıştır. Olayda görevli personeller ve çevrede bulunan vatandaşlarda herhangi bir yaralanma meydana gelmemiş, konuyla alakalı olarak adli ve idari işlemlere başlanmıştır” denildi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.