Samsun'da halıdan mobilyaya, perdeden tekstil ürünlerine, avizeden yatak ve bazaya kadar evinizin tüm ihtiyaçlarını elden taksit yöntemiyle karşılayabileceğiniz Genç Kartallar, İdaş ürünlerinin satıldığı 6. showroom mağazasını muhteşem bir törenle Atakent'te açtı.

İLK 50 KİŞİYE ÇEKİLİŞLE ÖZEL HEDİYELER VERİLECEK

Atatürk Bulvarı televizyon sapağında gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Genç Kartallar ortaklarından Zafer Karalı, "6. showroom mağazamında halı, perde, nevresim, yatak ve baza satışı gerçekleştiriyoruz. Showroom olarak 2 mağazamız mevcut. Genç Kartallar mağzalarında müşteriye özel elden taksit imkanları var. Yatak, baza grubu ve diğer markalarla alakalı Atakum'da büyümeye devam edeceğiz. Çekilişimiz var. İlk 50 kişiye 5 bin lira ve üzeri alışveriş yapanlara balon patlattıracağız. Balonların içerisinde altın, nevresim takımı, yatak yastık yorgan gibi hediyeler koyduk" dedi. 

'KİŞİYE ÖZEL YATAK'

İdaş yataklarının özelliklerinden bahseden Karalı, "Yatak artık insanlara sağlık oldu, sağlık sektörüne döndü. Normal yatak alma dönemi bitti. Artık kişiye göre ağırlığına göre hissettiğine göre yataklarımız var. Ayrıca yataklarımız nefes alma özelliğine sahip. Kişi yatağını aramaya geliyor. Her müşteriye her yatağı vermiyoruz. İDAŞ markası 2019'dan beri bizim bünyemizde. 2019'dan beri daha da büyüttük. İDAŞ grubunda yükselmemizin sebebi doğru ürünü doğru kişiye satmamızdır. Sağlık odaklı satışlar gerçekleştiriyoruz" diye konuştu. 

ELDEN TAKSİT İMKANI 

Genç Kartallar markası hakkında da bilgi veren Karalı sözlerine şunları ekledi: "Genç Kartallar 40 senedir babadan oğula geçmiş bir firmadır. 2. kuşak yönetmekte şu anda. Aynı zamanda bizi ürün alışverişinde doğru ürün adına bütün personelizi yönlendiriyoruz. Para kazanmak için satış anlayışımız yok. Bizi diğer mağzalardan ayıran özellik müşterinin bütçesine uymasada elden taksit imkanımız var. 10 ay 12 ay 15 ay elden taksitlerle satışımız var. Bu da bizim için müşteriyi daha çok rahatlatıyor ve güvenlik sağlıyor." 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.