SAMSUNLU SEDA BODUR VE BUSE NUR BULUT KAZADA CAN VERDİ

Samsun Gazi Devlet Hastanesi personeli Seda Bodur ile arkadaşı Buse Nur Bulut, Eskişehir'de geçirdikleri trafik kazasında feci şekilde can verdi. İki mesai arkadaşının yıllık izne birlikte çıktığı ve tatil için Eskişehir’e gittikleri öğrenildi

GAZİ DEVLET HASTANESİ'NDE PERSONEL OLARAK ÇALIŞIYORDU

Gazi Devlet Hastanesi'nde klinik destek personeli olarak çalışan 22 yaşındaki Seda Bodur idaresindeki 52 DS 412 plakalı otomobil, Ankara-Eskişehir Karayolunun 30. kilometresinde H.K. yönetimindeki 06 JTJ 81 plakalı TIR'a arkadan çarptı.

2 KİŞİ ÖLDÜ, 1 KİŞİ YARALANDI

Kazada sürücü Bodur ve otomobilde bulunan 21 yaşındaki arkadaşı Busenur Bulut hayatını kaybetti. Kazanın ardından Seda Bodur ile Buse Nur Bulut’un cansız bedenleri Mahmudiye Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, ağır yaralı 19 yaşındaki Meltem Bodur Eskişehir Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

SEDA BODUR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Eskişehir’de dün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında arkadaşı ile birlikte hayatını kaybeden 22 yaşındaki genç hemşire, Eskişehir'de Zafer Mahallesi’nde bulunan Ahmet Yavuzer Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığa defnedildi.

BUSE NUR BULUT'UN CENAZESİ SAMSUN'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Meydana gelen kazada hayatını kaybeden Buse Nur Bulut’un cenazesi defnedilmek üzere memleketi olan Samsun’a getirildi. Genç kız, İlkadım ilçesi Hastanebaşı Mahallesi Hastanebaşı Camisi'nde bugün öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Derecik Mezarlığı'na defnedildi.

MELTEM BODUR'UN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Kazada ağır yaralanan sürücü Seda Bodur’un kardeşi Meltem Bodur’un Eskişehir Şehir Hastanesi’nde tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Seda Bodur’un cenazesine babası Mustafa Bodur, ailesi, akrabaları ve yakınları katıldı.

YILLIK İZNE ÇIKMIŞLARDI

Hayatını kaybeden Seda Bodur ile Buse Nur Bulut’un, Samsun’da bulunan Gazi Devlet Hastanesi’nde çalıştığı öğrenildi. Hemşire olduğu öğrenilen meslektaşların, yıllık izne birlikte çıktığı ve tatil için Eskişehir’e gittikleri öğrenildi. Seda Bodur’un kardeşi Meltem Bodur’un ise ablasının yanına ziyarete gittiği öğrenildi.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.