OMÜ'lü profesör Yusuf Demir'den Kanal S'de önlem çağrısı: Samsun için felaket kapıda OMÜ'lü profesör Yusuf Demir'den Kanal S'de önlem çağrısı: Samsun için felaket kapıda

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 'yılbaşı tedbirleri' kapsamında karadan ve havadan şehrin huzur ve güvenliği için görev başında olacak.

PLANMA YAPILDI

Samsun'da genel güvenlik ve asayişin sağlanması, halkın can ve mal güvenliğinin temini ile vatandaşların yılbaşını huzur ve güven içerisinde geçirebilmeleri için merkez ve ilçelerde emniyet ve trafik tedbirleri planlandı. Vatandaşların huzur ve güven içerisinde alışveriş yapmalarını sağlamak için kalabalık olan AVM'lerin bulunduğu sokaklar, ana arterler ile caddelerde, parklarda, bahçelerde, havaalanı, terminal ve  istasyonlarda, şehir içerisinde ve şehirlerarası devlet karayollarında yaya ve  araç trafiğine karşı personel görevlendirerek emniyet ve trafik tedbirleri artırıldı.  

HAVADAN DA DENETLENECEK

Özellikle sokak aralarında oluşabilecek olayların engellenmesi amacıyla çok sayıda ekip, belirlenen noktalarda yaya devriyeler görevlendirilirken, havadan da denetimler gerçekleştirilecek. İl ve ilçe  girişlerinde oluşturulan uygulama noktalarında konuşlanacak ekipler, gerekli emniyet tedbirlerini alarak, halkın huzur ve  güven ortamında yılbaşını geçirmelerini sağlamak için en üst düzeyde çalışmalarını sürdürecek.

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.