Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi adresine nasıl gidebileceği internette merak edilen konular arasında.     "Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi Nerede?", "Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi'ne nasıl gidilir?" sorularının cevaplarını derledik. 

SAMSUN EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ NEREDE?

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Samsun şehrinin İlkadım ilçesinde yer almaktadır. Hastane,Barış Bulvarı üzerinde bulunan Kışla Mahallesi'nde konumlanmıştır. Detaylı adres bilgisi ise aşağıdaki gibidir:

(Kışla, Barış Blv. No:199, 55090 İlkadım/Samsun)

SAMSUN EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ'NE NASIL GİDİLİR?

Hastane, şehir merkezine yakın konumuyla kolay erişim imkanı sağlamaktadır. 

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitmek için çeşitli ulaşım seçenekleri bulunmaktadır. İşte hastaneye ulaşmak için bazı yöntemler:

Otobüs: Samsun şehir merkezinden hastaneye otobüslerle ulaşabilirsiniz. İlkadım ilçesinde bulunan hastaneye giden birçok otobüs hattı mevcuttur. Yerel otobüs hatlarını kullanarak hastanenin yakınındaki duraklarda inebilirsiniz. Hastane çalışanlarından veya yerel ulaşım otoritelerinden güncel otobüs hatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

SAMSUN EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ'NE HANGİ OTOBÜSLER GİDER?

Toplu taşıma olarak otobüs hattını kullanmak istiyorsanız; 14, 22, 23, 25,28,26/17, 24/A, 24/B, E4 EKSPRES, E5 EKSPRES, R6B, T4,T3, R6T numaralı hatları kullanabilirsiniz.

Taksi: Samsun'da taksi hizmeti oldukça yaygındır. Şehir merkezinden taksiye binerek, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Taksiyle seyahat etmek için taksi durağına veya taksi çağırma uygulamalarına başvurabilirsiniz.

Özel Araç: Kendi aracınızla hastaneye gitmek isterseniz, Samsun şehir merkezinden Barış Bulvarı'na yönelmeniz gerekmektedir. Kale Mahallesi'nde bulunan hastane, Barış Bulvarı üzerindedir. Navigasyon uygulamalarını kullanarak en uygun yol rotasını takip edebilirsiniz. Hastane çevresinde otopark imkanları da mevcuttur.

Yukarıda belirtilen ulaşım yöntemleri hastaneye gitmek için en yaygın kullanılan seçeneklerdir. Yolculuk sırasında trafik durumunu takip etmek ve seçtiğiniz ulaşım yöntemine göre zaman ayarlaması yapmak önemlidir.

Elvan İlhan

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.