Samsun'da 3 Aralık 2022’de gerçekleşen prömiyer temsilinden bu yana dokuz temsil boyunca kapalı gişe olarak seyircisiyle buluşan “Carmen”, SAMDOB sahnesindeki son temsilleriyle 3 ve 5 Şubat 2024’te sahnede olacak.

3 VE 5 ŞUBAT'TA

Kültürü, dansları, müziği ve kişiliği ile tüm dünyaya kendi adını haykıran ölümsüz kadın karakter Carmen’i klasik bale ve flamenkoyla harmanlayan eserde Carmen rolünde Nazmiye Khozashvili, Don Jose rolünde Y. Emre Örgüt, Micaela rolünde Merve Gürer, La Dulce Muerte rolünde İpek Baydoğan, Escamillo rolünde Orçun Ünal, General Zuniga rolünde Çağaç Arın Öztornacı, Manolita rolünde Buse Cengiz, Frasquita ve Mercedes rollerinde Damla Oktay ve Fuka Takamori, Lilas Pastia rolünde ise Erkin İnan, 3 ve 5 Şubat 2024 temsillerinde seyirciyi selamlayacaklar. 

BİLETLER SATIŞTA

2023 Kültür Yolu Festivalleri kapsamında, Trabzon Sümela, Çanakkale Troya, Ankara Başkent, İstanbul Beyoğlu Kültür Yolu Festivallerinde ve 6. Uluslararası Efes Opera ve Bale Festivali’nde sahnelenen “Carmen”, 2024 Kültür Yolu Festivallerinde de sahnelenmeye devam edecek.  Georges Bizet’in “Carmen” operasının müziği ve Carlos Vilan’ın koreografisiyle sahneye koyulan Carmen”in müzik düzenlemesi Tulio Gagliardo Varas’a ait. 2 perde olarak sahnelenen “Carmen” balesinde orkestrayı dönüşümlü olarak Tulio Gagliardo Varas ve Kıvanç Tepe yönetiyorlar.  “Carmen”in 3 ve 5 Şubat 2024 tarihlerinde saat 20.00’de Aydın Gün Salonu’nda gerçekleşecek temsilleri için sınırlı sayıda kalan biletler, biletinial internet sitesinden ve Samsun Devlet Opera ve Balesi gişesinden alınabilir.

ELVAN İLHAN

Zorlu Eğitim Kurumları'nda okuma bayramı heyecanı! Öğrencilerin sevinci yürekleri ısıttı Zorlu Eğitim Kurumları'nda okuma bayramı heyecanı! Öğrencilerin sevinci yürekleri ısıttı

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.