SAMSUN'DA DA ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRİLECEK 

Yoğun eğitim ve uygulama süreci ayın son haftasında da devam edecek ve 23-29 Aralık 2023 tarihlerinde Ankara, İstanbul, Bursa, Konya, Samsun, Kayseri, Sivas, Trabzon, Rize ve Erzurum illerinde çalışmalar gerçekleştirilecek. TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin'in yönetiminde illerde açılan eğitim programlarında FGD antrenör eğitim programı antrenör eğitimcileri, Serhat Sütlü'nün koordinasyonunda görev yapıyor.

"GELECEĞİMİZ AÇISINDAN ÖNEMLİ"

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, proje ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Çetin, "Futbol Gelişim Projesi'ne Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin verdiği büyük destek çok anlamlı ve ülkemizin geleceği açısından büyük değer taşıyor. Bu değeri ve önemi bilerek hazırladığımız plan doğrultusunda yoğun ve özverili bir şekilde çalışıyoruz. Bu projede görev alan herkes binlerce çocuğa ulaşma hedefi olan bu büyük organizasyona katkı sağlamak için yüksek gayret sarf ediyor. Daha önce de belirtiğim gibi futbolu okullara taşımak geleceğimiz açısından son derece önemli. Amacımız çocuklarımıza futbolu sevdirip onları oyunun içerisine çekerek teknoloji bağımlılığı, kötü alışkanlıklar ve obeziteden uzak tutmak. Şu ana kadar gösterilen ilgi memnuniyet verici. Futbol Gelişim Projesi kısa süre içinde 16 ilde hayata geçirilmiş olacak" ifadelerini kullandu.

Kanal S ekipleri Samsunlulara sordu: Sokak hayvanları için neler yapılmalı? Kanal S ekipleri Samsunlulara sordu: Sokak hayvanları için neler yapılmalı?

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.