Samsun Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Grup Başkanvekili Alper Aydemir, İl Başkanlığı tarafından görevinden alınırken yerine Atakum Belediyesi İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Ayhan Ayvaz getirildi.

WhatsApp Image 2022-04-08 at 16.04.39.jpeg

AYDEMİR GİTTİ AYVAZ GELDİ

Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Grup Başkanvekili Alper Aydemir İl Başkanlığı tarafından görevden alındı. Atakum Belediyesi İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Ayhan Ayvaz ise Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Grup Başkanvekili oldu.

WhatsApp Image 2022-04-08 at 14.41.45.jpeg

NÖBET DEĞİŞİMİ

Konuya ilişkin İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy, Samsun Medya Grubu'na açıklama yaptı. Aksoy, bunu bir nöbet değişimi olarak nitelendirerek, "Üç yıl Alper Bey görev yaptı. İttifakın bileşeni Atakum Belediyemizdi. Aydemir görevinizi layıkıyla yaptı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bu bir nöbet değişimidir" ifadelerini kullandı.

WhatsApp Image 2022-04-08 at 14.41.49.jpeg

ALPER AYDEMİR'DEN AÇIKLAMA

İl Başkanlığı tarafından görevden alınana Aydemir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Değerli hemşehrilerimiz,

Üç yıldır büyük bir gururla yürüttüğüm Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevim, il başkanlığımızın tasarrufu sonucu bugün itibariyle sona ermiştir.

Bugüne kadar bulunduğu koordinatların tarafı sadece “Samsun” olan bizler, üç yıldır bu sorumluluğu omuzlarımızda taşımanın gururunu her uyandığımız yeni günde daha fazla hissettik.

Kaygısı Samsunlular, hayali Samsun, hedefi ise hizmet olan bir kardeşiniz olarak görev süremiz boyunca Samsun’un ve Samsunlunun sesini ve iradesini Samsun Büyükşehir Belediye Meclisimize yansıtmaya gayret ettik.

Her şeyin en iyisine layık olan hemşehrilerimizin, iradesinin tecellisi neticesinde üç yıl önce seçildiğimiz Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevimiz devam etmekle birlikte, Samsun için verdiğimiz mücadelemiz bundan sonra daha çetin, daha özverili ve daha kapsamlı olacaktır.

Genel Başkanımız sayın Meral Akşener'in "Yarının Türkiyesi" için ülke sathında gösterdiği gayretle yarışarak, bizler de "Yarının Samsunu" için gayretlerimize ve mücadelemize devam edeceğiz.

İYİ Partimizin Türk siyasetine kazandırdığı “ahlaklı mücadele” ve “hizmet yarışı” anlayışını Samsun’umuzda tesis edene kadar yorulmayı kendimize lüks addeceğiz.

Bu vesileyle görevimi devrettiğim, değerli yol arkadaşımız Ayhan Ayvaz'a yeni görevinde başarılar diliyorum.

Dilber BAHADIR

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.

WhatsApp Image 2022-04-08 at 14.41.44.jpeg

Ayhan Ayvaz