AK Parti Genel Merkezi’nde  Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İl Başkanı Mehmet Köse, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mücahit Yılmaz’ın yanı sıra ilçe başkanları, ilçe kadın kolları ve gençlik kolları başkanları katıldı.

WhatsApp Image 2023-12-20 at 12.02.15

ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, yaptığı toplantıda, Samsun’un AK Parti için önemli olduğunu, teşkilat üyelerinin elini vicdanına koyarak isim belirlemelerini söylediği öğrenildi. Erdoğan, teşkilattan mevcut büyükşehir belediye başkanını istiyorlarsa devam, istemiyorlarsa iki isim yazmalarını istedi. İsimler, kapalı bir zarfla Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teslim edildi. Tercihlerini yapan teşkilat mensuplarına daha sonra ilçe belediye başkanlarından memnun olup olmadıkları da soruldu.

YILMAZ DA YER ALDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlık yaptığı toplantıya, AK Parti Aday Belirleme Komisyonu’nda yer alan Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz da katıldı.

ELVAN İLHAN 

Samsun'a hayran kaldılar! Arap acenteler ilk tur kayıtlarını yaptı Samsun'a hayran kaldılar! Arap acenteler ilk tur kayıtlarını yaptı

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.