BELEDİYE BİNASI YIKILACAK

Samsun Büyükşehir Belediyesi Komisyon toplantısında, belediye birimlerinin taşınacağı konutun, belediye hizmet alanı kullanımına dönüştürülmesine ilişkin nazım imar planı onaylanırken, Genel Sekreter Yardımcısı Albayrak, mevcut belediye binasının yıkılacağını söyledi.

"BELEDİYE BİNASINI HEMEN YIKACAĞIZ"

Komisyon toplantısında Büyükşehir Belediyesi binasında bulunan hizmet birimlerinin üç ayrı yere taşınacağını açıklayan Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, meclis üyelerine verdiği bilgide, komisyon toplantısının yapıldığı salonunda yıkılacağını belirterek "Tarihi tescilli bina hariç burayı komple yıkacağız. Üç ayrı yere taşınacağız. Ticaret ve Sanayi Odası eski binası ile İlkadım Belediyesi eski binasını kiraladık. Revizyonlar yaptık. Belediye binasını hemen yıkacağız, boşaltacağız" dedi.

İTİRAZLARA RAĞMEN ONAYLANDI

Yapılan komisyon toplantısında Atakum ilçesi Balaç mahallesinde, yeşil alan olarak kamulaştırılan ancak daha sonra meclis kararı ile konut alanına çevrildiği için yürütmeyi durdurma davası açılan arazinin satışına yönelik gündem maddesi de, CHP ve İYİ Parti'nin itirazlarına rağmen onaylandı.

Haydar ÖZTÜRK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.