Samsun'da engel tanımayan vatan sevgisi: Hayalleri gerçek oldu Samsun'da engel tanımayan vatan sevgisi: Hayalleri gerçek oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'ndeki AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda İstanbul başta olmak üzere Samsun'un aralarında bulunduğu 26 ilin adaylarını açıkladı. Buna göre Samsun adayı Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan oldu. Konuya ilişkin paylaşımda bulunan mevcut Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan kardeşimize bu yolda başarılar diliyorum" dedi. 

"HAYIRLI OLSUN"

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Demir şu ifadeleri kullandı; 

2024 yerel seçimlerinde AK Partimizin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan kardeşimize bu yolda başarılar diliyor; 2019 yılında teslim aldığımız hizmet bayrağını bizden devralarak Samsun’umuz için aşkla çalışacağına gönülden inanıyorum. 

Hayata geçirdiğimiz pek çok hizmet ve vizyon proje ile Samsun’un tarihi dönüşümünü başlattığımız bu dönem; Samsun için yeni bir başlangıç olmuştur. 

Bundan sonra da Samsun her alanda adından daha fazla söz ettirecek, var olan potansiyelini hep yukarı taşıyacaktır. Hayırlı olsun #Samsun’um…

Resim

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.