Samsun Ayvacık Hava Durumu 18 Nisan Pazartesi

SAMSUN AYVACIK HABERLERİ

Nisan ayını ortaladığımız şu günlerde sıcaklıklar yükselmeye başladı. İnternet kullanıcıları, "Samsun Ayvacık hava durumu" başlığıyla aramalar gerçekleştiriyor.

çarşamba hava durumu.png

SAMSUN AYVACIK HAVA DURUMU

Meteoroloji'den alınan son hava durumu tahminlerine göre, Samsun'un Ayvacık ilçesinde hava durumunun 18 Nisan Pazartesi günü parçalı ve çok bulutlu, bu öğle ve akşam saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı bekleniyor. En yüksek sıcaklığın 30, derece dolaylarında olacağı öngörülüyor.

Öte yandan Samsun'un Ayvacık ilçesinde, hafta boyunca en yüksek hava sıcaklığının 30, en düşük hava sıcaklığının ise, 6 derece dolaylarında olması öngörülüyor. İlçede bugünden itibaren gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

SAMSUN HAVA DURUMU

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre, Samsun'da hava durumunun bugün (18 Nisan Pazartesi) parçalı ve Parçalı ve çok bulutlu, bu öğle ve akşam saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24 derece olacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji'den Samsun için, kuvvetli yağış uyarısı, kuvvetli rüzgar uyarısı ve toz taşınımı uyarısı yapıldı. Vatandaşlar ulaşımda aksamalar, sel, su baskın gibi olumsuzluklara karşı uyarıldı. 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.