Samsun'un gözde ilçelerinden biri olan Atakum ilçesinde uygun fiyatlı arsa arayan vatandaşlar Samsun Atakum'da icradan satılık arsa  ilanlarını araştırıyor.

ilangov.tr sitesinde yer alan duyuruya göre, Samsun Atakum ilçesi Mimarsinan Mahallesi'nde 1.887 m² arsa icradan satışa sunuluyor. 

SAMSUN ATAKUM'DA SATILIK ARSA

Samsun İl, Atakum İlçe, ATAKUM Mahalle/Köy, 8427 Ada, 25 Parsele kayırlı taşınmaz Aparslan Bulvarına cephe olup Medical Park Hastanesine yaklaşık 40 metre, Atatürk Bulvarına yaklaşık 270 metre ve İlkadım İlçe Merkezine ( Cumhuriyet Meydanı, Valilik) yaklaşık 7 km mesafededir. Belediyenin sağladığı tüm hizmetlerden yararlanmaktadır. Elektrik, su, kanalizasyon, telefon ve ulaşım gibi problemi bulunmamaktadır. Yukarıda bilgileri bulunan taşınmaz satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2024/155 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Adresi : Mimar Sinan Mah. 162. Sokak Albayrak Apartmanı B Blok No:35/35 Atakum/ Samsun Atakum/ SAMSUN
Yüzölçümü : 1.887,25 m2
İmar Durumu :Var , İnşaat tarzı .Belediye İmar Planında: 1/1000 ölçekli Uygulama İmar planında 10 Kat Ticaret- Konut alanı içerisinde kalmaktadır.
Kıymeti : 6.800.000,00 TL
KDV Oranı : %1

İLANLA İLGİLİ TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN 

O istihbarat ekipleri harekete geçirdi: Samsun'da eve baskın O istihbarat ekipleri harekete geçirdi: Samsun'da eve baskın

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.