TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mehmet Muş'un, Ticaret Bakanı olarak AK Parti'den Samsun Milletvekili Adayı olduğu günlerde gündeme getirip, yapımı için büyük çaba harcadığı Adli Tıp Kurumu'nun temeli, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un da katılacağı törenle bugün atılıyor.

Törende konuşan Adli Tıp Kurumu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hızır Aslıyüksek şu ifadeleri kullandı; 

Bugün temelini atacağımız Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı Hizmet Binası inşaatı bitene kadar Samsun Büyükşehir Belediyesi'nce inşa edilen ve kurumumuza tahsis edilecek olan hizmet binasında faaliyetlerimize devam edeceğiz. 

Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı'nın morg ve kimya ihtisas daireleriyle birlikte 2024 yılı mart ayında hizmete başlamasını planlıyoruz. Bugün temelini atacağımız hizmet binası faaliyete geçince ise biyoloji ve trafik ihtisas dairesini de açmayı planlıyoruz. Ayrıca 2022 yılı itibariyle Çarşamba ve Bafra Adli Tıp Şube Müdürlükleri de faaliyetlerine başladı. Adli Tıp uzmanı ataması gerçekleştirilen Vezirköprü Adli Tıp Şube Müdürlüğü de ocak ayında faaliyete başlayacak. Bu vesileyle çgöreve başladığı günden itibaren desteklerini esirgemeyen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a teşekkür ederiz. 

NEJLA KAYA 

Samsun Çarşamba'da Tır'ın lastiği patladı! Ortalık savaş alanına döndü Samsun Çarşamba'da Tır'ın lastiği patladı! Ortalık savaş alanına döndü

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.