Samsun'da inşaat sektörünün hızlı gelişimine paralel olarak hazırlanan 'TÜYAP 6. Yapı , İnşaat Malzemeler, Asansör, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri  Fuarı'nda inşaata ilişkin ürün ve hizmetler 15 Mayıs'a kadar de geniş bir yelpazede sergilenecek. Fuara katılan firma temsilcileri ve vatandaşlar Kanal S mikrofonlarına yaptıkları açıklamada fuarın katkı verdiğini,  modern ürünlerin sergilendiğini ve fuarların daha sık yapılmasını istediklerini belirtti. 

NİTELİKLİ FİRMALAR VAR 

İshak MEMİŞOĞLU (Mimarlar Odası Merkez Yönetim Kurulu Üyesi): Samsun bir fuar kenti. Fuarcılığın kitabını yazan bir kent olarak, bu alanda daha iyi yerlerde olmalıyız. Samsun gerçekten ülkemizin önemli kentlerinden biri.  Bu fuarın içerisinde nitelikli firmalar var.  Bu sevindirici. Bunu görüp daha ileri taşımamız gerekiyor.

6 YILDIR FUARA KATILIYORUZ

Sezgin AYDIN:  Aydınlar grup olarak 6 yıldır fuarlara katılıyoruz.  Pandemi nedeniyle ara vermiştik ama çok güzel bir katılım ve heyecan var. Caumhurbaşkanımıza da teşekkür etmek istiyorum. Konuttaki faiz müjdesi bir enerji verdi. Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. 

FUARLAR SIK OLMALI

Oğuzhan MEMİŞ: Ahşap firması olarak fuara katıldık. İki yıllık bir firmayız.  Bilinen ahşap evlerin üzerinde işler yapıyoruz. Kilitli bir sistemimiz var. Platik bir çekiçle evinizi kendiniz dahi kullanabiliyorsunuz. Aynı zamanda yangına karşı da olumsuzlukları önleyen bir sistemimiz var. Bu sistemin patenti bize ait. Fuarların daha sık yapılması gerekiyor. Toplanma ve diğer firmalarla iletişim çok önemli.  İnşallah İsanbul ve Avrupa'da yapılması planlanan fuarlara da katılmayı düşünüyoruz. 

GAYRİMENKUL FUARI DA BEKLİYORUZ

Ümit US: Yatırımburada.com'un Broker'iyim. Samsun firmasıyız. Ulusal bazda hizmet gösteriyoruz. Pilot bölgemiz Samsun. İnşaat ve inşaat malzemeleri alanında da varız. Güzel bir fuar olmuş. Bu fuarların daha sık olmasını aynı zamanda gayrimenküle yönelik de bir fuarın olmasını istiyoruz. Daha çok fuarla daha fazla potansiyelimizin olduğunu düşünüyorum. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

ÜRÜN YELPAZESİ TANITILIYOR

Serhat DİK: Espa Şirketler Grubu olarak fuara katılım sağlıyoruz. 1998 yılından itibaren firmamız faaliyet gösteriyor. Birçok alanda toptan ve perakende satış olarak hizmet vermekteyiz. 6 yıldır fualara katılıyoruz. Fuarlara katılım önemli ve meyvelerini alıyoruz. Bütün ürün yelpazemizi tanıyoruz.

GERİ BİLDİRİMLER DEĞERLİ

Neslihan AKGÜN: Espa Grup'ta görev alıyorum. 17 yıldır sektördeyim. Karadeniz Bölgesi'nde böyle bir fuarın olması bizim için değerli.  Geri bildirimler bizim için önemli. Şirketimiz adına ürünlerimizi tanıtmak, iletişim halinde olmak ve ziyaretler yapmak katkı sağlıyor. 

FUAR BÜYÜK BİR FIRSAT

Mehmet Polat TİMUR: Yıldız Entegre olarak destek amaçlı katıldık. Firmamız 130 yıldır orman ürünleriyle ilgili hizmet vermektedir.  Bu tür fuarlar hem tüketici hem de firmalar açısından büyük bir fırsat.  Ziyaretçilerde yeniliklerden haberdar oluyor. 

FİRMALARIN ÖN YÜZÜDÜR

Mustafa TUZSUZ:  Fuarlara firmamıza destek amaçlı katıldık. Fuarlar her zaman firmaların ön yüzüdür. İnsanların birçok ürünü bu fuarlarda tanıdığını düşünüyorum. Sürekli yapılmasından yanayım. 

ANLAMLI BİR DEĞİŞİM VAR 

Salim OCAK:Fuara evimle alakalı eksiklikleri tamamlamak için geldim. Büyük bir değişim var. Yeni trendleri dikkate alacağım. Fuarların şehire büyük bir katkısı var. Keşke bu tarz fuarlar sık sık olsa. 

YILDA İKİ KEZ OLMALI

Numan BÜLBÜL: Fuarların daha haraketli olacağını düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla fuara ilgi var. Çeşit bir önceki fuara göre daha iyi. Fuarlar, şehrin tanıtımı için çok önemli. Hatta Samsun'da fuarların yılda bir kez değil, iki kez olmasını isteriz. 

ŞEHİR İÇİN BİR FIRSAT

Hasan ŞENER: Fuarların ekonomi ve lşehire katkısı olduğunu düşünüyorum. Tanıtım amaçlı bir fırsat aynı zamanda. Hem geziliyor hem de son ürünler görülebiliyor. Bu anlamda şehir için bir fırsat. 

TEKNOLOJİDEN FAYDALANILIYOR

Ömer ALBAYRAK: Genel olarak fuarlara katılım sağlıyorum. Bu tür fuarların da şehir için bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Türkiye'nin her yerinden firmalar geliyor ve yeni teknolojilerden faydalanıyoruz. Bu da bizim için bir avantaj oluyor. 

YENŞ ÜRÜNLER TANITILIYOR

Birol HÜRFİKİR: Fuarlar tanıtım anlamında önemli bir organizasyon. Yeni ürünler tanıtılıyor. Katkısı büyük. Uluslararası olanlar daha önemli. Yurtdışında ve ülkemizdeki diğer fuarlara katılım. sağlıyorum. 

ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYON

Oğuz KARABEL: Samsun önemli bir organizasyon. Herkes gezip görebiliyor ve fiyat politikalarını görebiliyor. Onun için önemli proje olmuş. Biryandan da önemli bir reklam. İnsanlar artık her şeyi yerinde görmek isityor. 

FUAR OLDUKÇA GÜZEL

Ahmet ATASEVER: İnşaat fuarı oldukça güzel. Samsun için de bir avantaj. Bu tür organizasyonlar şehir için bir değerdir. Hem firmaların kendilerini göstereceği hemde ziyaretçilerin bilgi alacağı donanımlı bir fuar olmuş. 

ESNAFA DA YARARI OLUYOR

Metin CANBAZOĞLU:  Ekonomi bakımından ve esnaf açısından katkısı var. Fuarlara kısmen de olsa katılmaya çalışıyorum. Baktığımız zamanda şehire bir katkısının olduğunu düşünüyorum. 

REKLAM VE TANITIM İMKANI

Aysel CANBAZOĞLU: Şehirler için özellikle tanıtım ve reklam adına bir yandan da iş kurma açısından bir fırsat. Bizler içinde reklam olmuş oluyor. Yolumuz düştüğünde de muhakkak uğruyoruz.

FUARCILIK GELİŞİYOR

Salih GAYRETLİ: Fuar çok güzel. Sürekli fuarlara katılıyorum. Fuarlar vatandaşları bilinçlendiriyor. Bu anlamda faydaları var. Türkiye'de fuarcılık gelişiyor. Pandemiden sonra fuar alanları bile daha modern hale gelmiş.

AMAÇ DAHA İYİ HİZMET

Köksal YAPICI: Fuarlar insanlara daha iyi hizmet sunmayı amaçlıyor. Geçmişten bu güne baktığımızda fuarlarda daha iyi ürünler bulunuyor. Olması gereken de bu. Fırsat oldukça da fuarlara katılım sağlıyoruz. 

Dilber BAHADIR, Umut Can EREN

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.