Samsun 1 Mayıs'a Hazırlanıyor! Samsun'da pazar günü etkinliklerle kutlanacak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü hazırlıkları başladı
Samsun'da pandemi dolayısıyla 2 yıldır düzenlenemeyen emekçinin ve emek mücadelesinin en önemli günü 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için İlkadım ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda hazırlıklar başladı.
YÜRÜYÜŞ YAPILACAK
DİSK, KESK, TMMOB ve siyasi partilerin katılacağı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri pazar günü saat 12.30'da Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Shell akaryakıt istasyonu önünde başlayacak.
TALEPLERİNİ SIRALAYACAKLAR
Akaryakıt istasyonu önünde toplanan emekçiler, Cumhuriyet Meydanı'na yürüyecek. Saat 13.00'te Cumhuriyet Meydanı'nda başlayacak etkinlikte ise konuşmalar yapılacak ve emekçiler taleplerini sıralayacak.
Hakan AKGÜN
SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.
Yorumlar