SAMSEV'den Tenis Kulübü Çıkışı! 'Kira Sözleşmesi Uzatılsın' Samsun, Spor, Eğitim ve Tanıtma Vakfı, Nuri Asan Tesisleri'nin Samsunspor kamu yararına derneği'ne ve Tenis Kulübü'nün ise, tahliye edilmesi ile bir çok kişinin mağdur olacağını bundan dolayı kira sözleşmesinin uzatılmasını istedi

DERNEĞE TAHSİS EDİLMELİDİR SAMSEV, son günlerin tartışmalı konusu haline gelen Nuri Asan Tesisleri'nin Samsunspor'a kalıcı şekilde tahsis edilmesi ve Tenis Kulübü'ne yönelik alınan tahliye kararından vazgeçilmesi çağrısında bulundu. Yapılan açıklamada, "Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından 'Millet Bahçesi' ilan edilme girişimi herkesin malumudur. Yapılacak alan üzerinde bulunan Nuri Asan Tesisleri'nin kira sözleşmesi bitiminde, Samsun Tenis Kulübü'nün ise 31 Ocak 2022 tarihi itibariyle tahliye edilmesinin gündeme geldiği, ancak Samsunspor camiasının itirazı sonucu Büyükşehir Belediye Başkanı Demir’in 'Samsunspor Tesisleri yerinde kalacaktır' beyanatı üzerine Samsunspor adına bir düzeltme yapıldığı ve proje kapsamı dışında tutulacağı bilinmektedir. Kentimizin gurur kaynağı olan kulübümüzün ileride bu tür sorunlarla tekrar karşılaşmaması için; kentimiz milletvekillerine, valisine ve büyükşehir belediye başkanına bir çağrıda bulunmak istiyoruz, Nuri Asan Tesisleri'nin bulunduğu bölge Samsunspor kamu yararına derneği'ne tahsis edilmelidir" denildi.

TENİS KULÜBÜ'NÜN TAHLİYESİNDEN VAZGEÇİLMELİ Yapılan açıklamada ayrıca, "Öte yandan, Samsun Tenis Kulübü ise, 1987 yılından bu yana şimdiki yerinde tüm Samsun halkına tenis oynama imkanı sunarken, gençlerimize tenis sporunu sevdirmiş, ulusal turnuvalara ev sahipliği yapmış ve başarılar kazanmıştır. Tahliye kararının uygulanması durumunda; bir kulüp çatısı altında, üst düzey bir disiplin ve sürekli çalışmanın gerektiği bu spor dalında genç sporcularımız çalışmalarına ara vermek durumunda kalacaklar ve mağdur olacaklardır. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’den bu güzide kulübümüzün de kira sözleşmesini uzatmasını bekliyoruz. Samsun’umuzun kıymetli yöneticileri ve değerli Samsunlular; İhtiyacımız olan anlayış, spora destek olmaktır. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Büyükşehir Meclisi'nin konuları bu yönleriyle yeniden değerlendirmesi ve karara bağlaması dileğimizdir" ifadeleri kullanıldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.