Samsun'da bir araya gelen Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) yönetim kurulu üyeleri, İstanbul'da yapılacak Büyük Samsun Buluşması öncesi basın mensupları ile toplantı yaptı.

Atakum ilçesinde bir kafede gerçekleşen toplantıda SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşçı, yaptığı açıklamada,"19 Mayıs 1919'un 103'üncü yılında İlkadım Ruhu ile Yenikapı'da olacağız" dedi

ZARA SAMSUN BULUŞMASINDA KONSER VERECEK
İstanbul-Yenikapı'da 12-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Büyük Samsun Buluşması'nın programı ile ilgili de bilgiler veren Kaya Aşçı, ünlü sanatçı Zara'nın da etkinlikte konser vereceğini belirtti.

HAYDİ SAMSUN BÜYÜK BULUŞMAYA
Açıklamasında "Siyasi, sosyal, finansal, turistik bütün tarafların orada olmasını bekliyoruz. Burada ili yönetenler ile siyasi ve yerel yöneticilerin de tam desteğini görmek istiyoruz. Haydi Samsun büyük buluşmaya" diyen SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşçı, Yenikapı'da yapılacak Büyük Samsun Buluşmasına hazır olduklarını vurguladı.

SAMSUNLU YEREL SANATÇILAR SAHNE ALACAK
SAMKON Genel Başkanı Aşçı, 12-15 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Büyük Samsun Buluşması programı ile ilgili şu bilgileri verdi.
"12 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 13:30'da etkinliğimiz alan açılışıyla başlayacaktır. 14 Mayıs saat 18:00'de protokol konuşmalarının ardından saat 20:30'da Zara konserinin yapılacağı Büyük Samsun Buluşmaları etkinliğinde Samsunlu yerel sanatçılarımız, folklor ve yağlı güreş gösterileri yapılacaktır."

Öte yandan Samsun'da gerçekleşen toplantıya ASİYAD Genel Başkanı Osman Yılmaz, SAMDEF Genel Başkanı Metin Şenel ile SAMKON Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
Samsun Medya Grubu-Umut Can EREN