Samsun Genç İş Adamları Derneği (SAMGİAD) 8. Genel Kurulu'nda seçim heyecanı yaşandı. Oyların çoğunluğunu alan Aytekin Demir yeni başkan oldu. Onur Öztekin birlik mesajı vererek görevi Demir'e bıraktı.

AYTEKİN DEMİR SAMGİAD'IN YENİ BAŞKANI OLDU

Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon'da gerçekleştirilen genel kurulda Aytekin Demir ve Buğra Çolak yarıştı. 172 kişinin sandığa gittiği seçimde Demir 95, Çolak ise 77 oy aldı. Aytekin Demir, SAMGİAD'ın yeni başkanı oldu.

Samsun'da feci kaza! Polis memuru ile 2 çocuğu yaralandı Samsun'da feci kaza! Polis memuru ile 2 çocuğu yaralandı

"SAMSUN DAHA İYİ NOKTAYA GELECEK"

Seçime geçilmeden önce kürsüye çıkarak göreve geldiğinden bu yana yaptığı çalışmalardan bahseden Öztekin şunları söyledi: "Çalışmalarımıza 45 günde bir yaptığımız iş yemekleri, haftalık toplantılarımıza, aileli organizasyonlarımızla birlikte devam ettik. 5 yıllık stratejik planını oluşturduk, derneğimize modern yeni bir ofiz kazandırdık. 114 olan üye sayımızı 2 katına çıkardık. Derneğimize İSO 9001 belgesini kazandırdık, depremde ve pandemi de örnek olacak yardımlar ve programlar düzenleyerek, devletimize ve milletimize katkı sağlamaya çalıştık. Gönderdiğimiz sayısız TIR'ın yanında depremzede kardeşlerimize kendi çevremizden 200'ü aşkın ev bularak burada misafir ettik. Ramazan'da Kahramanmaraş'a giderek Çarşamba Belediyesi'yle düzenlediğimiz programda bin kişiye iftar ve sahur verdik. Yaz şenlikleri başlattık ve bunu geleneksel hale getirdik. Depremzede kardeşlerimize psikolog üyelerimizin desteğiyle seanslar düzenledik. Şehrimizin en büyük markası gördüğümüz Samsunspor'un her zaman yanında olduk. Locamızı aldık, taraftarımızın yanında olduk ve yönetim kurulu üyemiz Mustafa Kar'ın değerli babası efsane başkanımız Emin Kar adına bir kütüphanenin yapımında katkıda bulunduk. Sayısız sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdik. Türkiye genelinde üyelerimizin tüm sorunlarını çözüme kavuşturduk. SAMGİAD Matematik Okulu projesini hayata geçirdik ve 8 Kasım'da açılışı gerçekleşecek. Bizler bir olup, biz olmaya devam ettikçe de şehrimizi daha iyi noktaya getireceğiz." 

ERKAN GÜRAL TELEFONLA BAĞLANDI

Öztekin'in yönetim kurulunda yer aldığı Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu'nun (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral da telefonla kongreye bağlandı. Güral, "SAMGİAD'ın 8. Genel Kurulu'nun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Onur Öztekin liderliğinde çok kıymetli ve başarılı işlere imza atma gayreti gösteren yönetim kurulu üyelerine de göstermiş oldukları çaba için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Pandemi döneminden başlayan ilk sürecin telafisini fazlasıyla yerine getiren yönetim kurulunun gayretlerini takdirle karşılaşıyoruz. Konfederasyonumuza çok büyük katkıları olan SAMGİAD'ın büyümesi ve gelişmesi bizi çok mutlu etmiştir. Yeni genel kurulda görev alacak yeni başkanımız ve ekibine de başarı diliyorum" ifadelerini kullandı.  


Kongreye AK Parti Samsun Milletvekili Av. Ersan Aksu, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, CHP İl Başkan Yardımcısı Uğur Ekinci, Kızılay İl Başkanı Ahmet Muştu, ASKON Samsun Şube Başkanı Ahmet Alp Doğru, ASRİAD Samsun Şube Başkanı Tuncay Bulut, SAMGİAD üyeleri ve iş insanları katıldı.

YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Aytekin Demir'in yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı: Bülent Cantaş, Candoğan Gürhan Gül, Cemil Şahin, Emre Yılmaz, Hilal Beytekin, Kadir Akkaya, Meryem Kocaçal Balcı, Mustafa Kar, Oğuzhan Özhan, Talat Gevez, Tahsin Can İpoğlu, Tolga Özön.


(Buğra Çolak)

NEJLA KAYA

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.