MÜJDEYİ ŞENLİKTE VERDİ

İstanbul'da faaliyet gösteren EMPSAN Tekstil'in sahibi Aydın Uysal, memleketi Salıpazarı'na bin kişinin istihdam edileceği tekstil fabrikası kurmak için söz verdi. Tahnal Mahallesi'nde düzenlenen Geleneksel Hıdırellez Şenliği'ne katılan Aydın Uysal, doğduğu topraklara vefa borcunu ödemek istediği söyledi.

VEFA BORCUMUZU ÖDEYECEĞİZ

EMPSAN Tekstil'in sahibi Aydın Uysal, "Tahnal Köyü doğumluyum. Çocuk yaşta gurbete İstanbul'a gittik. Bizler doğduğumuz baba topraklarında pantolonumuzu arka kemerin düğmesine bağlıyorduk. Tanhal köyünün maneviyatı bizim için çok büyük. Atalarımız buradaki kabristanlıklarda yatıyorlar. Bu köy bizim için çok değerli ve kıymetlidir. Bizler İstanbul'da güzel işler yapıyoruz. EMPSAN Tekstil olarak faaliyet gösteriyoruz. Her ne kadar işlerimiz İstanbul'da olsa hiçbir zaman buralardan ayrılamadık. İlerleyen günlerde buralara doğduğumuz topraklara vefa borcumuzu ödemek için yatırımlarımız olacak.

TEMELİNİ ATACAĞIZ

Allah nasip ederse Salıpazarı-Çarşamba arasında 1000 kişi istihdam edilecek olan bir fabrika kurma proje çalışmamız var. Yakında inşallah temellerini de atacağız" dedi. Tahnal Mahallesi Geleneksel Hıdırellez Şenliği'ne AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ve Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül de katıldı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN