Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunduğu ‘Samsun Spor Saati' hafta içi her gün Samsun Canlı Haber TV’de saat 11.00’de canlı yayınlanan programda Samsunspor'daki son gelişmeleri, Samsunspor'a dair her şey konuşulacak.

İşte Yıldırım'ın büyük hayali

Yılport Samsunspor'u Dünya'nın zirvesine taşımak isteyen Başkan Yüksel Yıldırım, "Hayalim Samsunspor'u Dünya'nın zirvesine taşımak. Bu yapmak için İtalya'da da bir kulüp almak istiyorum" dedi

TARAFTARIMIZI ÇOK ÖZLEMİŞİZ

Hayalinin Yılport Samsunspor'u Dünya'nın zirvesine taşımak olduğunu belirten Başkan Yüksel Yıldırım önemli açıklamalarda bulundu. Bir ilke imza attıklarını belirten Yıldırım, "Keçiörengücü maçında boşta kalan localara kısıtlı sayıda taraftarlarımızı alarak bir ilke imza attık. Taraftarımızı ve onların önünde oynamayı özlemişiz. Eksiklerimiz olmasına rağmen gerçek kimliğimize ilk defa büründük. Taraftarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

KULÜP ALMAK İSTİYORUM

Yılport Samsunspor'u Dünya'nın zirvesine taşımak isteyen Başkan Yüksel Yıldırım, "Hayalim Samsunspor'u Dünya'nın zirvesine taşımak. Bu yapmak için İtalya'da da bir kulüp satın almak istiyorum. Futbol akademimizde forma giyen yıldız adayları ile yakından ilgileniyorum. Yıldız adaylarımıza yanlarında olduğumu hissettirerek özgüvenlerinin yükselmesine de katkı sağlamaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı.