1.Lig ve 2.Lig için Belek ve Kadriye’deki otel ile tesisler kullanılacak. 3. lig takımları ise Antalya’nın Kundu ve Manavgat bölgesinde olacak. Fikstür konusunda iki alternatif söz konusu. İlki; 12 Haziran- 19 Temmuz tarihleri arası haftada 1 maça çıkmak. Diğeri ise 13-14 Haziran- 1 Temmuz arasında haftada 2 maç oynamak. Elbette yine tüm karşılaşmalar seyircisiz yapılacak.

Türkiye’de alt liglerde tamamlanması gereken toplam 351 maç var. TFF, Sağlık Kurulu ile yaptığı son toplantının ardından 1.Lig’in başlama tarihini 19 Haziran, 2.Lig ve 3.Lig’de ise 18 Temmuz olarak belirlemişti. Ve yine deplasmanlı sistemde devam edileceğini duyurmuştu. Gençlik ve Spor Bakanlığı, alt ligler konusunda da çalışmasını yaptı.

SPOR TURİZMİNİN BAŞKENTİ
Öncelikle maçlar yine tek merkezde oynanacak yani karantina bölgesi oluşturulacak. Takımlar, minimum seviyede dışarı ile temas kuracak ve izole şekilde maçlara hazırlanıp, karşılaşmaları oynayacak. Seyahat riskini ortadan kaldıran Bakanlık, merkez olarak Antalya’yı belirledi. Hali hazırda spor turizminin başkenti olan Antalya’da yüzlerce otel ve 200 civarında antrenman sahası var.

SAHALAR BELİRLENDİ
1.Lig ve 2.Lig için Belek ile Kadriye’deki oteller belirlendi. 3.Lig için de Antalya’nın Kundu ve Manavgat bölgelerindeki tesisler kullanılacak. Karşılaşmaların daha çok otellerin standartlara uygun sahalarında yapılması planlanıyor. Tarih olarak ise iki alternatif var. İlki; 12 Haziran-19 Temmuz tarihleri arası haftada 1 maça çıkmak. Diğeri ise 13-14 Haziran-1 Temmuz arasında haftada 2 maç oynamak. Elbette yine tüm karşılaşmalar seyircisiz yapılacak.

FİKSTÜR DETEYLARI
1. alternatif olan yani haftada 1 maçların yapılacağı fikstüre göre karşılaşmaların cuma, cumartesi, pazar günleri oynanması düşünülüyor. Diğer plan yani haftada 2 maçlık fikstür ise kendi içinde iki ayrı alternatif barındırıyor. İlkinde 14 Haziran-1 Temmuz arasında pazar ve çarşamba günleri maçları yapmak. İkincisi ise cumartesi-pazar ve salı-çarşamba şeklinde maçları oynamak. Ufak bir hatırlatma, alt liglerde normal sezonların tamamlanmasına 6’şar maç kaldı.