31 Mart’ yerel seçimlerinin ardından; başkanlık koltuğuna oturan Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç yönetiminde, yeni dönemin ilk meclis toplantısı gerçekleşti. Başkan Kılıç, "Terme bizim aşkımız. Bu hedef doğrultusunda kolları sıvadık. Ekibimizle birlikte Terme için koşmaya çalışacağız" dedi.

İKTİDAR MUHALEFET AYRIMI YOK
Terme Belediye Meclisi'nin farklı partilerden birbirinden değerli, meslek sahibi ve kaliteli meclis üyelerinin oluşturduğuna dikkati çeken Başkan Kılıç, "Bu makama bizi layık gören Termeli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. İktidar ve muhalefet ayrımı yapmadan, kentimiz ve hemşerilerimiz için çalışacağız. Mutlaka bakış açılarımızda farklılık var, bu doğaldır ama konu Terme’nin menfaati ise biz o doğrultuda aynı hedefte buluşabileceğimize inanıyorum. İnşallah biz de 5 yıllık dönemi dolu dolu geçiririz” dedi.

TERME ORTAK DEĞERİMİZ
Yeni dönemde vatandaşın hayatını kolaylaştıran bir sistem kurma gayreti içerisinde olacaklarına vurgu yapan Başkan Kılıç, “Terme hepimizin ortak değeri. Bugüne kadar siyaset yapıldı. Artık Terme’nin geleceğini konuşacağız. Seçim döneminde gerçekleştirdiğimiz saha çalışmalarımızda nasıl ortak akıl, şeffaf yönetim, istişare içinde bir yönetim sözü verdiysek, hep birlikte 5 yıl boyunca kentimize hizmet vereceğiz. Amacımız bu yeni dönemde Terme’nin gerçek potansiyelini ortaya çıkarmak" şeklinde konuştu.