Antalya’nın Kepez ilçesinde yaşayan Seher Arslan, 2002 yılında evlendi. Bu evliliğinden bir çocuğu olan Seher Arslan, 2005 yılında gittiği hastanede dil kanseri teşhisi konuldu. Sonrasında da iddiaya göre eşi, Arslan’ı başka bir kadınla aldatarak terk etti. 

Dil kanserine yakalandı kocası aldattı talihsiz kadının kızı bakın ne yaptı!

Bacağından et alınıp yeni dil yapıldı:

 Kansere yakalanmasından sonra ikinci kez yıkılan Seher Arslan’ın, ilk olarak kemoterapi gördüğü, ardından da Akdeniz Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Estetik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan tarafından tümörlü dilinin alındığı ve bacağından alınan et parçasıyla yeni bir dil yapıldığı öğrenildi. Arslan, hayata tekrar tutunup 2 yaşındaki çocuğuyla birlikte yaşam mücadelesi vermeye başladı. 

Aç kaldığımız günler oluyor

Geçen yıllardan sonra 15 yaşındaki kızı Aysun Durmaz ile birlikte kirada oturan Seher Arslan'ın, sağlığına tekrar kavuşsa da, çalışmasının yasaklandığı belirtildi. Annesine hastane muayenelerinde yardımcı olmak ve evde destek olmak için genç kız okulunu bıraktı. 450 TL engelli maaşı ve 900 TL’lik sosyal yardım hizmeti alan kadın, 550 TL’ye oturduğu evin kirada olması yüzünden, evin giderlerini karşılamakta zorlandığını, kimi zaman aç dahi kaldıklarını söyledi

En zor günümde yanımda olmasını isterdim

Yaşadığı zorlu süreci anlatan anne Arslan, hastanede kanser tedavisi görürken eşinin başka bir kadınla kendisini aldattığını ve bu yüzden boşandıklarını söyledi. Konuşmakta zorlanan Arslan, “En zor günümde yanımda olmasını isterdim ama maalesef olmadı ve bizi bıraktı” ifadelerini kullandı.

Kızının yeniden okuluna başlamasını istiyor: 

Arslan, tek hayalinin bir oda dahi olsa kendine ait bir ev olması ve kızının okulunu tamamlayıp ameliyatını yapan Ömer Özkan gibi doktor olması olduğunu ifade etti.

Dil kanserine yakalandı kocası aldattı talihsiz kadının kızı bakın ne yaptı! - Sayfa 6

Annemi el üstünde tutmayı çok istiyorum

Annesine bakacak kimse olmadığı için okulu bırakmak zorunda kaldığını belirten Aysun Durmaz da, “Çünkü gece yarılarında annemi hastaneye getirip götürüyordum, yemeğini ben yapıyordum. Şuanda sadece kontrole gittiği için okula devam edebilirim. Meslek sahibi olup annemi el üstünde tutmayı çok isterim” dedi.