Çankırı’yı 2015-2016 sezonunda Bölgesel Amatör (BAL) Ligi’nde temsil edecek Çankırı Belediyesi Gençlik Spor Kulübü yönetimi ve futbolcuları, Belediye Başkanı İrfan Dinç’i makamında ziyaret etti.
Gençlik Spor Kulübünün başarılarının sırrının takım ruhunu yaşatmakta olduğunu belirten Başkan Dinç, futbol takımının tüm oyuncularının geçtiğimiz sezon sergiledikleri yüksek performansla Çankırı’yı BAL Ligi’nde temsil etme hakkı kazandıklarını söyledi.
Belediye Başkanı İrfan Dinç, “Spora ve sporla uğraşanlara çok önem veren bir Belediye Başkanı olara bize de bu başarıyı desteklemek ve sporcularımızın azmini ileriye taşımak düştü. Takımımıza bundan sonraki süreçte de maddi ve manevi desteğimizi esirgemeden devam ettireceğiz.“diyerek Kulüp yöneticilerine ve sporcularına teşekkür etti.
1. Amatör Ligi A grubundaki mücadelesini namaglûp tamamlayıp bu başarıyı BAL Ligi’ne taşıyan sporcular, takımı BAL Ligi’ne gönderme kararından ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı İrfan Dinç’e teşekkür ederek galip olma sevincini bu sezon da hep birlikte yaşamayı arzu ettiklerini dile getirdi.