7 Haziran’da yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için MHP İzmir 1. Bölge’den aday adayı olan Selahattin Şahin, İhlas haber Ajansı (İHA) İzmir Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Selahattin Şahin ve beraberindekileri, İHA Bölge Müdürü Özcan Aydın ağırladı. Ziyarette İzmir ile ilgili yapılması gerekenleri Özcan Aydın ile paylaşan Şahin, seçim öncesi siyasi partilerin bulunduğu vaatleri seçim sonrasında bir araya gelme özelliği göstermedikleri için icraat eksikliğinde bulunduklarını ifade etti.
İzmir’in AK Parti ve CHP arasındaki kutuplaşmayla kör bir dövüşe kurban gittiğini savunan Selahattin Şahin, “Bu iki parti arasındaki kutuplaşmış siyasetten İzmir zarar görüyor. İnşallah MHP’nin kentten çıkartacağı milletvekilleri ile hem İzmir hem Türkiye kazanacak. İzmir’de kentsel dönüşümden trafiğe, tarımdan turizme kadar pek çok sorun var. Ve maalesef İzmir yenilenen ve gelişen bir kent değil. MHP olarak inşallah bu seçimlerde İzmir’de milletvekili sayımızı artırarak ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de iktidara gelmesiyle gidereceğiz” diye konuştu.
İHA Bölge Müdürü Özcan Aydın da İzmir’in hizmete ihtiyacı olduğunu ve İHA olarak kente, ülkeye hizmet eden herkesin yanında olduklarını ifade ederek, “Biz gazetecilerin de kente ve bu ülkeye karşı sorumluluğu var. Bu bağlamda İHA olarak bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi. Aydın, Şahin’e milletvekilliği adaylık sürecinde başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.
MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Selahattin Şahin’in ziyaretinde kardeşleri Mehmet Şahin, Abdullah Şahin de hazır bulundu.