AK Parti Çorum milletvekili adayları Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen programa katıldı.
AK Parti İskilip İlçe Başkanı Ali Koçkaya, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Melek Pehlivan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu’nun eşi Ruzin Bekiroğlu ve partili kadınların katıldığı etkinlikte Kurt ve Ceylan, 7 Haziran genel seçimlerinde partili kadınlardan destek istedi.
AK Parti Çorum milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan, Türkiye’de huzur ve güven istikrarının devam etmesi için AK Parti’nin 400 milletvekili çıkarması gerektiğini belirterek, Çorum’daki hedeflerinin ise yüzde 65 oy almak olduğunu açıkladı.
AK Parti kadrolarının seçime kilitlendiğini dile getiren Ceylan, “Burada birlik ve beraberlik havası hakim. Allah bu birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bozmasın. Aramıza fitne tohumları ekmek isteyenler olabilir, bunlara fırsat vermeyeceğiz. Nefsimizi ayaklar altına alıp bu davaya sahip çıkarak, 7 Haziran’da AK Parti’nin başarısı için gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.
Çorum’u bir ve bütün olarak gördüklerini vurgulayan Ceylan, kentin tüm renklerini kucakladıklarının altını çizdi. Ceylan, AK Parti iktidarında yapılan hizmetlerde ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturunu ilke edindiklerine vurgu yaparak, kimsenin siyasi veya dünya görüşüne bakmadan, ötekileştirmeden hizmet götürdüklerine dikkat çekti.
Türkiye’nin bugünlere kolay gelmediğini anlatan Ceylan, “Ülke ekonomisi IMF ve Dünya Bankası’na teslim edilmişti. Bu ülke insanları emanet sağlık karneleri ile çocuklarını muayene ettiriyordu. Memur maaşlarını ödemek için ülke ülke gezerek borç aranıyordu. Türkiye zor zamanlardan geçti. AK Parti iktidarı ile her alanda yapılan reformlarla ülkede güven ve istikrar ortamı oluştu. Emanet sağlık karneleri tarihe karıştı. Sağlıkta yapılan dönüşümle artık her bireyimiz 18 yaşına kadar sosyal güvenlik şemsiyesi altına alındı. Artık öğrencilerimiz kitaplarını masalarında bulunuyor. Yaptığımız hizmetleri saymakla bitiremeyiz. 2000’li yıllarda küçük yaştaki çocuklarımız bugün 7 Haziran seçimlerinde oy kullanacak. Bu gençlerimize o günleri iyi anlatmalıyız. Koalisyon hükümetlerinden Türkiye çok çekti. Onun için istikrar sürsün, Türkiye’de Çorum’da büyüsün diyoruz” ifadelerini kullandı.
BU HAREKETİN BAŞARILI OLMASINDA KADINLARA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR
AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ise, AK Parti’nin büyük bir aile olduğunu belirterek, bu hareketin başarılı olması için kadınlara büyük görevler düştüğünü söyledi.
Partili kadınlardan rehavete kapılmamalarını isteyen Ceritoğlu, Türkiye’nin tekrar eski karanlık günlerine dönmemesi için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.
Tek gayelerinin millete hizmet etmek olduğunu dile getiren Ceritoğlu, “Türkiye 2023 hedeflerini belirledi. Bizde bu hedeflere ulaşılması noktasında katkı sunacağız. Nüfusumuzun yarısını kadınlarımızın oluşturduğu cennet ülkemizde başta siyasette, sosyal yaşamda, çalışma hayatında ve ailede kadınımızın yeri çok büyük bir o kadarda çok önemli. Kadının elinin değdiği her yer farklılığını hissettiriyor. Oraya can geliyor, heyecan geliyor. Bende analarımın, bacılarımın, ağabeylerimi ve kardeşlerim desteğiyle Çorum’a hizmetkar olmak için bu yola çıktım. Ülkemiz ve Çorum’un için her şeyin hayırlısını diliyorum.” şeklinde konuştu.