MHP Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe, “MHP ile birlikte yürüme kararı vererek İstasyon Meydanı’nı hınca hınç dolduran dava arkadaşlarım ve Erzurumlu tüm hemşehrilerime kalbi şükranlarımı sunuyorum” dedi.
MHP Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin katılımıyla hafta sonunda gerçekleştirilen Erzurum mitingiyle ilgili olarak bir teşekkür açıklaması yaptı.
İl Başkanı Anatepe, “Cumartesi günü İstasyon Meydanı’nda o kadar güzel bir atmosfer vardı ki, coşkusu tüm Erzurum’u kuşattı. Yüreği vatan, bayrak ve millet aşkıyla çarpan yüz binlerce Erzurumlu, MHP ile yürüme kararını ülkeye adeta ilan etti” diye konuştu. Erzurum’un, Türk siyaset tarihine her dönem yön vermiş, hep başı çekmiş ve liderlik etmiş bir kent olduğuna dikkati çeken İl Başkanı Ahmet Anatepe, “Partimizin İstasyon Meydanı’nda yaptığı mitingin ve ortaya çıkan o fotoğrafın analizi şudur: Millet, bu iktidarın hem de hiç vakit kaybedilmeden bertaraf edilmesini istemektedir. Millet, sahte pembe tablolarla, algı operasyonlarıyla ve baştan sona istismar kokan tutum ve tavırlarla kendisine giydirilmek istenen ateşten gömleğe karşı durmaktadır. Millet, bölücülerle her türlü işbirliğine girip, seçim zamanı geldiğinde ise, milli değerler üzerinden prim yapma girişimlerine artık inanmamakta, güvenmemektedir. Sayın Genel Başkanımızın da dediği gibi, bir yanda Türk milletinin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğüne göz dikmiş emperyalistler, karanlık güçler, şer odakları ve onların işbirlikçileri; diğer yanda ise, 23 Temmuz Erzurum Kongresi ruhu var; vatan, millet ve bayrak aşkı var. Sınırları işte böylesine keskin biçimde belli olan bir manzara içerisinde Erzurum tarafını seçmiş, kararını vermiş ve MHP ile iktidara yürüyüş yoluna çoktan koyulmuştur” şeklinde konuştu.
“O İNSANLAR MEYDANA ÜÇ HİLAL COŞKUSUYLA GELDİLER”
MHP Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe, İstasyon Meydanı’ndaki mitinge katılan her bir Dadaş’ın, her bir MHP’linin ve her Ülkücünün yüreğindeki Üç Hilal aşkı ve coşkusunu ortaya koyduğunu ifade ederek, “MHP ile yürümek için o meydana akın eden insanlar, ne bir dayatma ve ne de bir zorlama ile oraya geldiler. O insanlar, birileri gibi yüzlerce araç ve otobüs tahsis edilmek suretiyle illerden, ilçelerden ve köylerden miting meydanına da taşınmadılar. Oradaki insanlar, İstasyon Meydanı’na tek yürek ve tek bilek olmak için geldiler. Oradaki insanlar, Türk-İslam ülküsünden rahatsız olanlara bir mesaj vermek ve onlara hadlerini bildirmek için geldiler. Oradaki insanlar Erzurum için, bölge için, Türkiye için geldiler. Oradaki insanlar, bu ülkenin her bir karış toprağının mukaddes olduğunu, milletin birliğini ve vatanın bölünmez bütünlüğünü parçalamaya hiç kimsenin gücünün yetmeyeceğini haykırmak için geldiler. Bizi yalnız bırakmadıkları için, davamızı başları üstüne alıp, o pak alınlarına taç ettikleri için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor ve hepsini kalbi muhabbetlerimle selamlıyorum”