Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, ilçede görev yapan basın mensupları ile Belediyenin Altınkum’da yaptığı çalışmalar ile mahallelerde gerçekleştirdiği üst ve altyapı çalışmaları hakkında yerinde bilgiler verdi.
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Belediyesinin İlçe genelinde yaptığı üst ve alt yapı çalışmalarıyla ilgili olarak basın mensupları bilgilendirme gezisi düzenledi. Başkan Atabay Altınkum Barış kafede basın mensuplarıyla ilk olarak kahvaltı yaptı. Ardından Yalı Caddesi ve ara sokaklarında gezerek belediyenin yaptığı park, yol, kaldırım çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Atabay Aytepe’den Yalı Caddesine ine yolda çalışma yaptıklarını belirterek “Parke taşlarını kaldırdık; bu örnek sokaklardan birisi; bundan sonra ne kadar boş yer varsa çimlendirilecek. Bu park Bahçe ve Fen İşlerinin yaptığı bir çalışma…”diye konuştu.
“ÇAM ALTI YENİLENDİ; MODERN GÖRÜNÜME KAVUŞTU”
Başkan Atabay Çamaltı parkında yapılan çalışmaları hakkında bilgiler verirken Çamaltı parkında süs havuzu, kafeterya, yeşil alan ve çiçeklendirme çalışmalarının yapılacağını, akşamları ise ışıklandırmanın yapıldığını ve bölgenin cazibe merkezi haline getirmeye çalışacaklarını söyledi.
Başkan Atabay Yalı Caddesi üzerinde esnafların talepleri doğrultusunda bir sokak üzerinde modern olarak sokağın üzerinde çadır çekildiğini ifade etti. Atabay ayrıca Altınkum’da çiçeklendirme çalışmalarının tamamlandığını ve tuvaletlerin de yerlerine konulduğunu ifade etti.
Başkan Atabay daha sonra Çamlık Mahallesi, Altınkum Mahallesi Avcılar Çukuru bölgesinde, Cumhuriyet Mahallesinde ve Efeler Mahallesinde belediye tarafından yapılan yol, kaldırım ve orta refüj çalışmaları ile yağmur suyu hattı çalışmalarını hakkında yerinde bilgiler verdi. Başkan Atabay Efeler Mahallesinin arka kısımlarında ise park taşı yerine sati kaplama yapılacağını ifade etti.