Ali KAN,BAKÜ-

İspanya'nın San Sebastian kentinde 22-30 Ağustos 2015 tarihleri arasından düzenlenecek Avrupa ergenler ve gençler arasında Kick Boks turnuvasına Azerbaycan takımı tam kadro hazır.

Azerbaycan Kick Boks Federasyonu Başkanı, Milletvekili Adil Aliyev 'ya yaptığı açıklamada sporcuların turnuvaya çok iyi bir şekilde hazırlandığını bildirdi.

Aliyev "Azerbaycan 'da spor dallarının bu kadar gelişmesi ve son yıllarda Azerbaycan'ın spor dallarında dünya genelinde başarıdan başarıya imza atmasının en önemli etkeni , Cumhurbaşkanı İlham Aliyev 'in spora ve sporculara verdiği desteğin sayesinde" dedi.

Aliyev,Kick Boks Federasyon'un en deneyimli antrenörler tarafından Kikc Bokscuların İspanya'da ki turnuvaya hazırlandıklarını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti:

"Güçlü sporculardan oluşan takım kadromuz var. Şu anda sporcularımız arasında büyük coşku mevcuttur. Biz bunu egzersizler sırasında gözlemliyoruz. Bu gidişatla turnuvadan büyük başarılar bekliyoruz ve inanıyoruz ki, sonuçlar istediğimiz gibi olacak. Azerbaycan 'da gerçekleşen Avrupa Oyunları'ndan sonra olimpiyat sporları ile birlikte, sivil olimpiyat spor türlerine de büyük ilgi arttı. Genel olarak, Avrupa Oyunlarının ülkedeki tüm spor türlerinin gelişmesine büyük etki gösterdiği muhakkaktır. Bugün federasyonumuzun binlerce üyesi var. Azerbaycan artık her spor dalında çok iddialı."