Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, ()- PTT 1'inci Ligi'nin ilk 4 haftasında Samsunspor ve 1461 Trabzon'a yenilip Boluspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la berabere kalarak 2 puanla son sıraya yerleşen Altınordu, cumartesi günü İzmir'de konuk edeceği Alanyaspor'u mağlup ederek yeni bir sayfa açmak istiyor.
"Alanyaspor karşılaşması bizim kendimize gelme maçımız olacak" diyen Futbol Direktörü Murat Dizdar, puan kaybına tahammüleri olmadığını ifade etti. Dizdar, şöyle dedi:
"Yabancımız olmadığı için yüzde 100 performansla oynamamız gerekiyor. Takımda 2 kişi kötü olabilir, ancak 5-6 isim kötüyse, koşmuyorsa, pas yapmıyorsa, coşkulu ve agresif değilse olmaz. İdmanlardaki performansımızın çeyreğini maçlara yansıtabilsek 12 puan toplamıştık. Ekibimizdeki ışığı görüyoruz, sadece özgüvene ihtiyacımız var. Oyuna tedirgin başlıyoruz. Rahat oynamalıyız. Bir galibiyet önümüzü açar."
KROMOZOM KARDEŞLİĞİ
Altınordu'nun İzmir Down Sendromu Derneği ile ikincisini gerçekleştirdiği +1 Şenliği, renkli görüntülere sahne oldu. Yeşilyurt Sait Altınordu Tesisleri'ndeki organizasyonda konuklar penaltı yarışmasına katılıp, portatif sahada futbol oynadılar. Gönüllerince eğlenen down sendromlu çocuklar ve aileleri eğlenceli dakikalar geçirdiler. Tel örgülere asılan "Biz de varız, birlikte varız" ve "Yaşasın kromozom kardeşliği" pankartları büyük beğeni topladı. İzmir Down Sendromu Derneği Başkanı Sami Altınel, Altınordu Yönetim Kurulu Üyesi Barış Orhunbilge'ye plaket verdi. Şenliğin sonunda pasta kesilirken tüm katılımcılara da madalyalar verildi.

  FOTOĞRAFLI