Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Çok Programlı Anadolu Lisesi Kimya Bölümü 11. Sınıf öğrencilerinin deneylerinin sergilendiği yılsonu sergisi açıldı.
Çok Programlı Anadolu Lisesi Kimya Bölümü 11. Sınıf öğrencilerinin 2014-2015 eğitim-öğretim yılı dönem sonu sergisinde Kimya Öğretmenleri Halil Demircan, Zeki Ergun ve İslihan Dalikanlı nezaretinde laboratuarda yıl boyunca gerçekleştirdikleri kan grubu tespiti, selülozdan kağıt yapımı, sıvı sabun ve şampuan yapımı, sodyum metaninin yanması, renkli alevler, renklerin dansı ve yanardağ gibi deneyler sergilendi.
Çok Programlı Anadolu Lisesi Kimya Bölümü 11. Sınıf öğrencilerinin yılsonu sergisinin açılışına Kaymakam Fethi Savran, Garnizon Komutanı Oğuz Uçak, İlçe Emniyet Amiri Muhammet Lütfi Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Hisarcık Ziraat Bankası Şube Müdürü Servet Köse, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı. Deney bölümlerini tek tek gezen Kaymakam Fethi Savran, öğretmen ve öğrencilerden deneyler hakkında bilgi aldı.(MA-EFE)