Transferin hareketli takımı Yeni Malatyaspor, Brezilyalı forvet oyuncusu Alex Dos Santos’u kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor.
PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor, yabancı oyuncu transferinde forvete takviye yapmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılı yönetim, Brezilyalı Alex Dos Santos’u görüşmek için Türkiye’ye çağırdı. Dos Santos ile görüşmelerini İstanbul’da sürdüren Yeni Malatyaspor yönetimi, bu oyuncuyu transfer etmek için yoğun bir mesai harcıyor.
Transfer görüşmesinde fiyat konusunda bazı pürüzlerin ortaya çıktığı ve 1-2 gün içerisinde Alex Dos Santos - Yeni Malatyaspor görüşmesinin sonucunun netlik kazanacağı belirtildi.
ALEX DOS SANTOS KİMDİR
Futbola 2005 yılında Brezilya’nın köklü takımlarından Gremio’nun altyapısında başlayan Dos Santos, 3 sezon burada forma giydi. Daha sonra 2008 yılında Sırbistan ligi takımlarından Teleoptik’te profesyonel olan golcü oyuncu sırasıyla Romanya’da Vaslui, Brezilya’da Fluminense B, Internacional, Romanya’da Chiajna ve Cluj, Brezilya’nın Tombense ve America-RN, Romanya’nın Pandurii T.-Jiu ve Portekiz’in Moreirense takımlarında forma giydi.
1.82 boyunda ve sağ ayaklı olan Dos Santos, forvet bölgesinin dışında sağ ve sol açıkta zaman zaman görev alabiliyor.