PTT 1'inci Lig takımlarından Balıkesirspor'da pazartesi günü oynanacak Altınordu maçı öncesi Yiğitcan Erdoğan ve Dilaver Güçlü'nun fıtık olduğu açıklandı.
Kırmızı beyazlı ekipte sağlık sorunları yüzünden bir süredir antrenmanlara çıkamayan 2 futbolcudan Yiğitcan'ın boyun fıtığı operasyonu olurken kasık fıtığı teşhisi konulan Dilaver'in ise önümüzdeki günlerde ameliyat masasına yatacağı açıklandı. Profesyonel Şube Sorumlusu Harun Atabay, bugün İstanbul'da operasyon geçiren Yiğitcan'ın 1 ay içinde antrenmanlara başlayacağını, Dilaver'in ise Almanya'da ameliyat olacağını açıkladı.
İki futbolcunun da bu şartlarda ilk yarıyı kapattığı bildiren Harun Atabay, "Bizim için sporcularımızın sağlığı her şeyin önünde gelir. Yiğitcan ve Dilaver'in en kısa süredrea iyileşerek aramıza dönmesini bekliyoruz" dedi.
Sezon başında Adana Demirspor'dan transfer edilen stoper Yiğitcan Erdoğan, tümü ilk 11'de olmak üzere 10 maçta forma giydi, 856 dakika sahada kaldı. Osmanlıspor'dan alınan forvet oyuncusu Dilaver Güçlü ise art arda gelen sakatlıklar yüzünden 3'ü ilk 11'de olmak üzere 6 maçta görev yapıp 292 dakika sahada kaldı, 1 gol attı.

FOTOĞRAF