Bursa’da “Kes pastayı, al altını” sloganıyla yılbaşına özel çılgın kampanya düzenleyen Tatlım Pastaneleri, yılbaşı günü 15 kişiye çeyrek altın, pasta alan herkese ise çocuk oyuncakları, kadınlara temizlik malzemeleri, mutfak eşyaları gibi çeşitli sürpriz hediyeler dağıttı.
Bursa’da 3 şubesi ve 6 satış noktasıyla hizmet veren Tatlım Pastaneleri grubu Tatlımax, yılbaşına özel yaptığı kampanya çerçevesinde pasta alanlara çekilişle altın dağıttı. Yılbaşı günü yapılan kampanya çerçevesinde, 15 kişiye çeyrek altın, pasta alan herkese çocuk oyuncakları, kadınlara temizlik malzemeleri, mutfak eşyaları gibi çeşitli sürpriz hediyeler verdi.
15 KİŞİ ÇEYREK ALTINLA YENİ YILA GİRDİ
Tatlım Pastaneleri grubu Tatlımax işletmecisi Yusuf Kökçam, yılbaşına özel kampanyayı geleneksel yaptıklarını ifade ederek, “Bu kampanya aslında geleneksel hal aldı. Geçen yıl da aynı kampanyayı düzenledik. 4 kişiye çeyrek altın, yaprak altın ve sürpriz hediyeler dağıtmıştık. 31 Aralık günü sabah 8’den gece 12’ye kadar bizden pasta alan her müşterimize çekiliş hakkı tanıdık. 15 kişi çektikleri kura sonucu bizden çeyrek altın kazandı. Pasta alan herkes bu çekilişe dahil olurken, hanımlara temizlik malzemeleri, sabun, deterjan, ev malzemeleri, mutfak malzemeleri, çocuklara oyuncaklar gibi sürpriz hediyeler dağıttık” dedi.
YILBAŞINA ÖZEL 700 PASTA ÜRETİLDİ
Kampanya çerçevesinde 700’ün üzerinde pasta yaptıklarını da dile getiren Yusuf Kökçam, “Klasik, çikolatalı, meyveli, sipariş üzerine kestaneli, krokanlı, frambuazlı, muzlu, vişneli, kabaklı, ballı kabaklı pasta çeşitleri ile bugüne özel kardanadam pasta, noel baba pastası gibi pastalar ürettik. 700 pastadan yaklaşık olarak 400 civarında satış gerçekleştirdik. Satışlar gece 12’ye kadar devam etti. Pastayı alan müşterilerimiz, çektikleri kuradan ne çıkarsa hemen alarak buradan mutlu ayrıldılar” diye konuştu.
SEVGİLİLER GÜNÜNDE ÇİFTLERE BÜYÜK SÜRPRİZ
14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel çekiliş de planladıklarına işaret eden Kökçam, şunları kaydetti;
“Kampanyadan memnun olan müşterilerimiz, 14 Şubat Sevgililer Günü için özel kampanya istediklerini söylediler. Bizde müşterilerimizi kırmayarak 14 Şubat Sevgililer Günü’nde pasta alanlar arasında yapacağımız çekilişle Bursa’nın önemli bir mekanında 14 çifte yemek ve yine herkese sürpriz hediyeler vereceğiz. Pasta çeşitlerimizde sınır yok. Müşterilerimizin istediği şekilde pasta yapıyoruz. Klasik, çikolatalı, meyveli, sipariş üzerine kestaneli, krokanlı, frambuazlı, muzlu, vişneli, kabaklı, ballı kabaklı pasta çeşitlerimiz ile lezzet dağıtıyoruz. Tatlım Pastaneleri grubunun tescilli markası Tatlımax.com internet adresinde de satışlarımıza devam ediyoruz.”