Adıyaman’da 75 yaşındaki görme engelli Mehmet Zekeriya Yakar adlı bir vatandaş, Vali Mahmut Demirtaş’a olan sevgisini yazdığı 4 kıtalık bir şiir ile dile getirdi.
Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret eden 75 yaşındaki görme engelli Mehmet Zekeriya Yakar adlı vatandaş, kaleme aldığı “İşte Hizmet” adlı şiiri okuyarak takdim etti. Bu şiiri Vali Mahmut Demirtaş’ın Adıyaman’a yaptığı hizmet aşkı ile yazdığını dile getiren görme engelli Mehmet Zekeriya Yakar, “Adıyaman’a atandığı günden bugüne gecesini gündüzüne katan sayın Valimizin başarılı çalışmalarını gözlerim görmese de takip ediyorum. Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş gibi çalışkan ve dinamik bir Valiye sahip olduğumuz için Adıyamanlılar olarak çok şanslıyız. Yaptığı hizmetlerden dolayı Allah kendisinden razı olsun” dedi.
Görme engelli Mehmet Zekeriya Yakar’ın ziyaretinden memnuniyet duyan Vali Mahmut Demirtaş ise, “Yaptığımız hizmetlerle Adıyaman’a bir şeyler katabilmişsek ve Mehmet amcanın gönlünü feth edebilmişsek ne mutlu bizlere” dedi.
Görme engelli Mehmet Zekeriya Yakar’a yakın ilgi gösteren Vali Mahmut Demirtaş, misafirine çay ikram etti.