Kartepe Belediyesi ile Kartepe Kulüpler Birliği işbirliğinde düzenlenen Geleneksel Kartepe Futbol Turnuvası sona erdi. Suadiyespor, bu yılın şampiyonu oldu.

Kartepe Belediyesi ile Kartepe Kulüpler Birliği’nin ortaklığında düzenlenen Geleneksel Kartepe Kupası sona erdi. Bu yıl finalde Köseköy Ateşsporile Suadiyespor karşılaştı. Arslanbey Stadı’nda oynanan final maçında rakibine karşı 2-0 üstünlük sağlayan Suadiyespor, bu yılın şampiyonu oldu.

Üç grupta 12 takımın mücadele ettiği Geleneksel Kartepe Futbol Turnuvası kıyasıya mücadelelere sahne olurken, izleyenlerine futbol ziyafeti yaşattı. 45 gün süren turnuvanın finali Arslanbey Stadı’nda yapıldı. Final maçını, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, Ak Parti İlçe yöneticileri, muhtarlar, kulüp başkanları, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu yöneticileri ve taraftarlar yakından takip etti.