Yıllara meydan okumak için sadece estetik yaptırmakla yetinmeyen aynı zamanda spor ve beslenmesine de çok özen gösteren Ajda Pekkan'ın yeni bir formülü daha ortaya çıktı.

Evinde tüketilen tüm ürünleri büyük bir titizlikle seçtiği bilinen Süperstar, yeşil sebzeden zeytine zeytinyağından reçele kadar birçok ürünü Ayvalık'taki yöresel pazardan özel olarak getirtiyor. Sağlıklı beslenmek için düzenli olarak detoks da yapan Ajda Pekkan, yine Ayvalık'tan getirttiği Ege otlarıyla özel bir karışım hazırlıyor.

69 yaşındaki Süperstar, karışımında zoho otu, arapsaçı otu, ısırgan otu, turp otu ve sarmaşık otunu kullanıyor. Bu otları bir arada yaklaşık 3 dakika kaynatan Ajda Pekkan, 2-3 gün boyunca her gün 1 bardak bu karışımdan tüketiyor. Özellikle yaz yaklaşırken şişkinlik ve ödemden kurtulmak için bu detoksu yapan Ajda Pekkan'ın bu karışımı, şimdilerde Ayvalık'ta herkesin dilinde.

GÜNLÜK MÖNÜSÜ
Süperstar, 1 günde ne yediğini şöyle anlatmıştı: "Her sabah bir bardak süt, yulaf ezmesi, tarçın ve bal yerim. Öğlen yeşil çay içerim. Bir de ılık su, yarım çorba kaşığı pekmez ve limon sıkarak hazırladığım karışımı içiyorum"

HABER3