Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, ’Mahalle buluşmaları’ kapsamında Düzköy Mahallesi sakinleriyle buluştu.
Başkan Güler, 10 aylık hizmetlerini Düzköy Mahellesi sakinlerine anlatan Başkan Güler, kısa zamanda çok başarılı çalışmalara imza attıklarını söyledi. Faruk Güler; ’’Bizleri bu göreve layık gördünüz, biz de sizlerin rahatı için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Başta makina parkımızı güçlendirdik, birçok yeni araçlar aldık. Kilitli parke taşı fabrikamızı devreye aldık, maliyetleri düşürerek taş döşenmedik yol bırakmayacağız. Bakanlıklarla beraber yürüttüğümüz projelerimiz var, en kısa zamanda sonuçlandırarak sizlerle paylaşacağız. Kardeş belediyelerimizin destekleriyle bir çok araç gereci belediyemize kazandırdık’’ dedi.
Güler, vatandaşlara bir müjde de vererek, tip proje sayesinde ev yapacak vatandaşların 20 bin TL masraftan kurtarılacağını, bu konuda belediyeden destek alabileceklerini belirtti.
Daha sonra vatandaşlarının sorunlarını dinleyen Güler’in ziyaretine, Belediye Meclis üyeleri, belediye yöneticileri, Düzköy Mahalle Muhtarı Esat Tuncer, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.