Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Parti Ordu İl Yönetimi ile bir araya geldi.
Boztepe’de bir restoranda gerçekleşen birlik ve beraberlik yemeğinde konuşan Başkan Yılmaz, omuz omuza, Ordu’ya hizmet edeceklerini söyledi.
AK Parti teşkilatlarına il kongresindeki muhteşem tablo için teşekkür eden Başkan Yılmaz, "Biz sizleri seviyoruz. Siyaset zorlu bir iş. Siyaset, ailelerimizle, işimizle, mesaimizle, vücudumuzla, fikrimizle, beynimizle, düşüncemizle her zaman katkı vermemiz gereken bir alan. Ordu’da ve Türkiye’de 9 seçimdir oylarını yükselten bir partiyiz. Muhteşem bir kongre yaptık. İl Başkanımıza, katılım gösteren İl başkanımızın temsil ettiği bu misyondaki tüm kardeşlerimize bu güzel kongre için ben gönülden teşekkür ediyorum. İlçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız, biz bir ekibiz. Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyelerimiz sürecin ayrı bir yerinde değil. Biz, kamu görevlisiyiz fakat aynı zamanda siyasetçiyiz. Yaptığımız işin ana omurgası siyasi parti kimliğimiz ve siyasi düşüncemiz" dedi.
“BİR VE BERABER OLACAĞIZ”
Siyasette en önemli unsurun halkla iç içe olmak olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, "Bu paydanın en önemli unsurunun halkımızın gönlünde yer almak olduğunu bilmek ve halktan kopmamak bizim için önemli. Allah nasip ederse biz ikinci kademede ilçe yönetimlerimiz, sonra her bir ilçedeki yönetim kurulu üyelerimizle bu mahiyette eşleriyle birlikte toplantı yapmayı, tanışmayı, yıllardır özlediğimiz birlik, beraberlik ve kaynaşmayı da yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Başkan Yılmaz, konuşmasının ardından AK Parti İl Başkanı Av. Uğur Çelenk ve Yönetim Kurulu üyeleriyle sohbet etti.