Şanlıurfa Siverek Belediyesi tarafından organize edilen yemeğe belediye çalışanları bir araya gelerek gönüllerince eğlendi.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından özel bir düğün salonunda düzenlenen yemeğe Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz eşiyle birlikte katılırken, belediye personeli aileleriyle katıldı.
Yemeğin ardından Belediye Başkanı Yılmaz masaları tek tek gezerek katılım sağlayan personel ve aileleriyle tokalaştı. Çalışanlarla uzun süre sohbet eden Başkan Yılmaz ardından katılımcılara hitap etti. Yılmaz, yemeğe katılım sağlayanlara teşekkür ederek, "Aslında uzun zamandır planladığımız bir organizasyon idi. Çok yoğun çalışıyoruz ki bunun şahidi sizlersiniz. Bu yoğunluktan ötürü benim gibi sizlerde özel yaşantınızı terk etmek zorunda kaldınız. Belediyecilik demek 7/24 hizmet etmek, görev başında olmak demektir. Yoğunluktan dolayı ailelerimizi yalnız bırakıyor, onlara zaman bile ayıramıyoruz. Toplantı, çalışma alanlarını inceleme, bürokratik işlemler derken bazı günler gece yarılarına kadar çalışmak zorunda kalıyoruz. Tüm birimlerimiz ve çalışma arkadaşlarım buna rağmen canla başla mücadele ederek, hizmet etmeyi sürdürüyor. Şunu itiraf etmeliyim ki şahsım bu yoğunluktan rahatsızlık duymadığımı ifade etmek istiyorum" dedi.
Başkan Yılmaz, yoğunluğun ve karşılaşılan zorlukların ardından yapılan hizmetin meyvelerini vermeye başladığında mutluluk duyduğunu ifade ederek, "İnsan iki görevle dünyaya gelir, bu iki önemli görevden biride insanlığa hizmettir. İnsanlığa hizmet etmek kadar kutsal bir görev daha olduğunu düşünmüyorum. Bizimde tek amacımız ve hedefimiz insanlığa hizmet etmektir. Bütün bunların yanında Resul Yılmaz tek başına bir şey ifade etmez. Resul Yılmaz, sizlerle beraber, çalıştığı ekiple bir anlam ifade eder, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz olur" dedi.
Dayanışma yemeğinde Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü halk müziği topluluğu birbirinden güzel eserler seslendirdi, belediye çalışanları birlikte halay çekip gönüllerince eğlendiler.