Japonya'da öldürdüğü dokuz insana ait cesetleri parçalayarak buzlukta saklayan seri katil, kurbanlarını sosyal medya ağı Twitter üzerinden bulduğunu itiraf etti.


27 yaşındaki Takahiro Shiraishi, polis ifadesinde sekiz kadın ve bir erkekle sosyal medyada arkadaşlık kurduğunu ve ardından yüz yüze buluştuğunu söyledi.

İntihara meyilli kurbanları seçen seri katil, sosyal medya arkadaşlarını evine davet edip onları öldürmeyi teklif etti.

Shriaishi ayrıca bazı cinayetleri para bazılarını ise tecavüz için işlediğini ifade etti. Seri katil, kurbanlardan birinden yaklaşık 4 bin dolar çaldı.

Polis 23 yaşındaki kayıp bir kadının izini sürerken, kurbanın erkek kardeşi kızın sosyal medyada paylaştığı bir mesajı buldu. Kayıp kız, Twitter hesabında kendisiyle birlikte ölecek birisini aradığını yazmıştı.

Kurbanla yürürken görüntülendi

Bu sırada polis, Shriaishi ile kayıp kızın evin yakınında yürüdüğü görüntülere ulaştı.

Evi mercek altına alan polis, bina dışındaki taşınabilir soğuk hava konteynerinde iki kesik baş bulunca, dehşet evi ortaya çıkmıştı.

Seri katil, kurbanlarını doğrayarak evdeki buzluklarda saklıyordu. Evi didik didik arayan polis, 240 kemik parçası buldu.

Polis merkezine götürülürken yüzünü kapatan Shriaishi, yakalanma korkusu nedeniyle ceset parçalarını atamadığını anlattı.

Ağustos ayından bu yana dokuz insanı öldüren katilin komşuları, evden son dönemlerde iğrenç bir koku geldiğini söylüyor.

Zama kentindeki dehşet evi, Japonya'da bir numaralı gündem. Çok sayıda gazetecinin toplandığı evin önünden televizyonlar canlı yayın yapıyor.

Kaynak: Milliyet