AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, kendisinin halkın içinden geldiğini ifade ederek, "Biz halkımızla aynı dili konuşuyoruz ve aynı düşünceye sahibiz. Gelişmiş ve mutlu bir Samsun için var gücüm ile çalışacağım" dedi.
Seçim gezilerini sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, İlkadım ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un da katıldığı gezide esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Hocaoğlu, kendisinin halkın içinden geldiğini belirterek, "Biz halkımızla aynı dili konuşuyoruz ve aynı düşünceye sahibiz. Gelişmiş ve mutlu bir Samsun için var gücüm ile çalışacağım. Memleketim Samsun’a hizmet etmek istiyorum. Daha çok aş, daha çok iş olanağına sahip bir Samsun hayalim var. Benim en büyük arzum, bugüne kadar edindiğim bilgi ve tecrübeleri Samsun’umuzun hizmetine sunmak" diye konuştu.
Şimdi olduğu gibi seçilmesi halinde de herkesin ulaşabileceği bir vekil olacağını ifade eden Hocaoğlu, "Allah nasip eder ise herkesin, her kesimden insanın rahat, kolay ulaşabileceği, derdini, sorununu paylaşabileceği bir vekil olacağım. Meclis’te halkımızın gerçek bir vekili olacağım. Samsun halkını en iyi şekilde temsil edip, vatandaşlarımızın istek, beklenti ve sorunlarıyla yakından ilgileneceğim. Bizim derdimiz bu şehre ve bu şehrin insanlarına hizmet etmek" şeklinde konuştu.
İlkadım ilçesinde yoğun ilgi gören AK Parti Milletvekili Adayı Yılmaz Hocaoğlu, esnaf gezisinin ardından Samsun Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kadir Güven ve İlkadım İlçe Halk Eğitim Müdürü Kemalettin Ak’ı da ziyaret etti. Hocaoğlu, Güven ve Ak’tan kurumların yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.