Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Recep Çınar, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Aday Adayı Hasan Eryılmaz’dan övgüyle söz ederek, “Gönülden söylüyorum inşallah seçilirsiniz. Sizin gibi genç isimleri Ankara’da görmek istiyoruz” dedi.
MHP Manisa Milletvekili Aday Adayı Hasan Eryılmaz, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Recep Çınar’ı ziyaret etti. Ziyarette MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar da hazır bulundu. Recep Çınar’ın soyadı gibi Manisa’nın bir çınarı olduğunu ifade eden Eryılmaz, “Esnaflar bir şehrin dinamikleridir. Bir kentin var oluşlarındandır. Türkiye ekonomisine önemli bir katkısı olan esnaflar, ülkeye yük olmaktan çok fayda sağlamaktadır. Yanlarında çalıştırdıkları işçilerle ile de aynı zamanda istihdam sağlamaktadırlar. Bu noktada esnaf ve sanatkarlar kredi kefalet kooperatifleri de verdikleri kredilerle esnafımıza destek olup kentin ve ülkenin kalkınmasında önemli bir rolü üstleniyor. Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif’inin başkanlığını yürüten Recep Çınar ağabeyimiz Manisa’da yıllarca bu konuda emek vermiştir. İşte biz de tam bu noktada hem Manisa’ya katkılarından dolayı hem de esnafın bir bakıma sesi olduğu için bu ziyaretimizi gerçekleştirdik” diye konuştu.
“ERYILMAZ İSMİNİ ÇOK DUYDUM”
Recep Çınar ise şöyle konuştu: “Yıllarca bu kooperatifin başkanlığını yürüttüm ama buraya asla siyaseti sokmadım. Siyaset her zaman bu kurumun dışında olmuştur. Bizim için önemli olan vatanına ve bayrağına sahip çıkarak insanların hizmet etmesidir. Ben Hasan Eryılmaz ismini çok duydum. Onun arkasından insanlar güzel şeyler söylüyorlar. Böyle genç yaşta başarılar elde etmek takdire şayan bir durumdur. Bunu gönülden söylüyorum: inşallah seçilirsiniz. Çünkü sizin gibi genç isimleri Ankara’da görmek istiyoruz.”