Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ilçede devam eden ova ıslah çalışmalarını yerinde inceledi. Karaağaçlı Mahallesi ova yollarını dolaşan Başkan Çelik, “Yüzlerce çiftçimizin geçtiği bu yol kullanılamaz durumdaydı. Belediyemiz tarafından 100 kamyonluk dolgu yapılarak, ova yolumuz tekrar kullanıma açıldı” dedi.
Şehzadeler Belediyesi ile Şehzadeler Ziraat Odası arasında imzalanan protokol kapsamında tarım sezonunun da açılmasıyla birlikte ova yollarının bakım ve onarım çalışmaları başladı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Karaağaçlı Mahallesi’nde ova yollarında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Başkan Çelik’e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kamil Çimen, Kırsal Hizmetler Müdürü Sadık Ataklı, Basın Danışmanı Bilal Demir, Karaağaçlı Mahalle Muhtarı Cemil Kavkas eşlik etti.
Tarım sezonunun açılmasıyla birlikte çalışmaların başladığını belirten Başkan Çelik, “Şehzadeler Belediyemize ait iş makinelerimizle ova yollarında ıslah çalışmaları yapıyoruz. Karaağaçlı Mahallemizde devam eden çalışmaları bizzat yerinde incelemek istedik. Yüzlerce çiftçimizin geçtiği bu yol kullanılamaz durumdaydı. Buraya belediyemiz tarafından 100 kamyonluk dolgu yapıldı ve ardından kullanılır hale geldi. Şuan iki ekibimiz çalışıyor, üreticilerimiz bağlarına rahatlıkla gidebilsinler diye bu sayıyı üçe çıkartacağız” diye konuştu.
AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ise, “Şehzadeler ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın, değerli belediye başkanımızı seçerek ne kadar doğru bir karar verdiğini bir kez daha görmekteyiz. Bugün hangi mahalleye gitsek, hummalı bir çalışma var. Bu nedenle değerli başkanıma ve ekibine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Karaağaçlı Mahalle Muhtarı Cemil Kavkas ise, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve ekibini özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti.