Niğde Belediyespor Kulüp Başkanı Yakup Yerlikaya, Teknik Direktör Fethi Türkoğlu ile yollarını ayırdıklarını söyledi.
İkinci devre itibariyle başarısız sonuçlar elde ettiklerini söyleyen Yerlikaya, Teknik direktör Fethi Türkoğlu ile yollarını ayırdıklarını, yeni hoca arayışında olduklarını belirtti.
Başkan Yerlikaya, ’Son 10 maçta 5 beraberlik 3 mağlubiyet 2 galibiyet aldık. Bizim için başarısız sonuçlar. Bizde böyle olmasını istemezdik ama futbolda var böyle şeyler. Pazar Tutap Şekerspor maçında alınan beraberlik sonucu Niğde Belediyespor Teknik Direktörü Fethi Türkoğlu hocamızla yollarımız ayırdık. Bizim için beraberlik alınca başarılı sayılmayız. İnşallah yeni gelecek hocamızla yeni galibiyetler elde ederek yolumuza devam edeceğiz. İnşallah bu zor günleri aşıp yolumuza devam edeceğiz’ dedi.
Yerlikaya, ’Yaklaşık 3-4 tane hocamızla görüşüyoruz. Hafta sonuna kadar yeni hocamızla anlaşmış oluruz. Sonuçta ikinci devrenin başlangıcından itibaren kötü sonuçlar aldık. İyi oynadığımız maçta bile galip gelemedik. Suçlu aramıyoruz, inşallah bu kötü günlerin üstesinden geleceğiz. Fikstür şuan kötü değil ama kamuoyunda bir kanı var. Futbolcuları gönderdiler diye ama o günün şartlarına göre göndermek zorundaydık’ diye konuştu.