EROĞLU'NDAN ÖZÜR DİLEDİ 

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Kanal S TV'de yayınlanan Samsunspor Özel programında Hüseyin Eroğlu ve Samsunspor gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Daha önce Hüseyin Eroğlu hakkında söylediği olumsuz yorumlar için özür dileyen Başkan Yıldırım, "O gün canlı yayında söylediklerimi, fazla tartmadan etmeden, hocayı tanımadan söyledim, önyargılı konuşmalarım nedeniyle Hüseyin Eroğlu hocadan özür diliyorum. Kendisi ile yeni bir yola çıktık. Bu yolda hepimiz başarılı olmak istiyoruz. Samsun'da, Samsunspor'un başarılı olmasını binlerce on binlerce insan var. Ben gövdemi taşın altına koydum, paramı ve zamanımı harcıyorum. Bir söz verdim ve bu takımın şampiyon olması için elimden geleni yapacağım" dedi. 

"APTAL İNSAN DEĞİLİM"

Eroğlu ile birlikte yeni bir sayfa açtıklarını dile getiren Yıldırım, "İnşallah biz Hüseyin hocamız ile şampiyon olacağız. Taraftarın yüzünü güldüreceğiz. Söz verdim. Şahsım adına ne gerekiyorsa, maddi manevi her şeyi yapıyorum. Ama tabi Samsun büyük bir şehir. Samsunspor büyük bir camia, herkesi mutlu etmek imkansız. O nedenle ben diyorum ki Yüksel Yıldırım'a inanın güvenin ben eğer, paramı, zamanımı, sağlığımı her şeyimi ruhumu gecemi gündüzümü veriyorsam, bu takım için. Aptal değilim ben bunları kendim için değil, Samsunspor için yapıyorum. Ben de sizin kadar Samsunspor'u seviyorum. Ben de bu takımla büyüdüm. Biz sevdamızın peşinden koşarak geldik. Biz hayatımızda yapabileceklerimizi Samsunspor için yaptık. Ben hep veren el oldum. Bunun karşılığında hiçbir şey almıyorum"
diye konuştu.

"ORTALIK YAMYAM ÇAKAL DOLU"

Başkan Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sahte hesaplar bana yazıyor. Ben de insanım, içimi dökmek istiyorum. Ben de bazen hodri meydan diyorum. Çünkü herkes haddini bilecek. Ben bu kulübü şirketleştiğinde satın aldım. Ben böyle ismi Samsunspor'la bağdaştırmış tertemiz yapmışım ve ismini altın harflerle yazdırmışım. Benim efsane olmak gibi bir niyetim yok. Ben Samsunspor ile bir yola girdim. Sorumluluğu aldım. Ne yapacağımı biliyorum. Ama ne zaman yapacağımı, nasıl yapacağımı bilmiyorum. Çünkü çevremde güveneceğim, temiz insan bulamıyorum. Ortalık yamyam, çakal dolu. Futbol çok kirli" 

"NEMALANANLARIN ÖNÜNÜ KESTİM"

Yıldırım, "Niye herkes borç içerisinde bırakıp kaçtı bu takımı? Niye o zaman kimse sahip çıkmadı? Beni takdir edin demiyorum. En azından bir şey söylemeyin. Samsun'da Samsusnpor'un başarılı olmasını istemeyenler var. Bundan da nemalananlar var. Ben bunun önüne set çektim karanlığa ışık oldum. Birilerinin oyununu bozdum. Ben kimseden para istemedim. Türkiye'de karakter olarak 10 numara bir kulüp yarattık. Bizi yerle bir ediyorlar. Mazot bulup araca bir yerden bir yere gidilmiyordu. Biz bunları ne kadar kolay unuttuk. Yani ben bu rahatlığı getirdim diye beni niye düşman yapıyorsunuz? Ben Samsunspor'a başarılı olmaya geldim. Biz burada aslanlar gibi savaşıyoruz. Yüksel Yıldırım olduğu sürece, Samsunspor'un ölüsü bu ligde şampiyonluğa oynar. Ben açık ve net hedef koydum. Bu takım öyle veya böyle Süper Lig'e çıkacak. Ama Süper Lig'e de çıkmak yetmiyor benim için. Yüksel Yıldırım'ın arkasında bu şehir durduğu sürece, birlik ve beraberlik olduğu sürece önümüzde kimse duramaz" dedi. 

"FONA NASIL ÖDEME YAPACAK?"

Son olarak eski kulüp başkanı İsmail Uyanık'a  seslenen Yıldırım sözlerini şöyle tamamladı: "Fondan sağlanacak kaynakla takımı alacakmış!. Yarın fona nasıl ödeme yapacaksın İsmail? Nasıl para kazanıp da geri ödeyeceksin? Bakkala, kasaba, berbere, hisseleri satacakmış. Onlarda da para varya... Para olsaydı. İnsanlar 1.5 milyon toplardı. Kulüp kayyuma düşmezdi. Samsunspor kapanma noktasına geldi. Bu kadar parayı nereden bulacaksın. 25 milyonunu da sildim İsmail. Samsunspor'un bedeli 40 milyon dolar. Sırf senin için. Eski dostluğumuza hitaben. Sana kıyak yapıyorum. 40 milyon doları getir takımı al. 2 ay süre veriyorum. Bu süreyi geçirdiğinde indirimi de bedele dahil ederim.."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.