19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediye Başkanlığı ve Gaziantep Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu iş birliği ile organize edilen 4. Rekreasyon ve Spor Şenlikleri farklı bölümlerden binlerce üniversite öğrencisinin katılımı ile start aldı. 3 gün boyunca sürecek olan etkinlikler yıl boyunca ders ve spor maratonunda mesai harcayan üniversite öğrencilerine keyifli anlar yaşatacak.
Şehitkamil Belediye Başkanlığı ve Gaziantep Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu iş birliği ile organize edilen 4. Rekreasyon ve Spor Şenlikleri GAÜN Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu etkinlik alanında start aldı.
ETKİNLİKLER BİNLERCE ÜNİVERSİTELİNİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞİYOR
BESYO Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencileri tarafından aylar süren çalışmalar neticesinde hazırlanan 4. Rekreasyon ve Spor Şenliklerinde çamur voleybolu, survivor, ayak tenisi, penaltı atma yarışması, oklama, eşek yarışı, kareoke, geleneksel oyunlar, hokey, mini golf, ip çekme yarışması gibi oyunlar yer alıyor. Gaziantep Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Bölüm Müdürü Doç. Dr. Mürsel Biçer, 4. Rekreasyon ve Spor Şenliklerinin Şehitkamil Belediye Başkanlığıyla birlikte büyük bir uyum içerisinde organize edildiğini belirtti. Doç. Dr. Biçer, şenliklerle ilgili yaptığı açıklamada, “Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Spor Yöneticiliği bölümündeki öğrencilerimizin dersi olan rekreasyon etkinliklerini bu yıl Şehitkamil Belediye Başkanlığımızın büyük destekleriyle tüm üniversitemizde farklı bölümlerde eğitim gören öğrenci arkadaşlarımızın da katılabileceği büyük bir etkinlik haline dönüştürdük. Gerek Üniversite Rektörlüğümüz gerek Şehitkamil Belediyemiz etkiliğin tüm öğrencilerimiz açısından keyifli geçebilmesi adına önemli katkılar ortaya koydular. 3 gün boyunca sürecek etkinlikler keyifli ve heyecanlı anlara sahne olacak. Ben bizlere verilen desteklerden dolayı Başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve değerli mesai arkadaşlarına, Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğümüze teşekkür ediyor. Etkinliklere katılacak öğrencilerimize başarı ve şans diliyorum” dedi.
"GENÇLİK HAFTASINDA BAYRAMI COŞKUYLA KUTLAMAYA DEVAM EDİYORUZ"
4. Rekreasyon ve Spor Şenliklerine katılarak üniversiteli öğrencilerin hazırladığı oyunlara iştirak eden Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcı Hayri Özkeçeci, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde, GAÜN Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ile iş birliği içerisinde düzenledikleri şenliklerde gençlerle bir arada olabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Başkan Yardımcı Özkeçeci, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde GAÜN Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencilerinin büyük emek ve çabalarıyla 4. Rekreasyon ve Spor Şenliklerini organize ettik. Etkinlikler kapsamında birbirinden zevkli ve heyecanlı aktiviteler yer alıyor. Ben organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu etkinlikler sayesinde gençlerle bir arada olabilmek mutluluk verici. Bu vesile ile bir kez daha 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve spor Bayramını kutluyorum” diye konuştu.