Yesevi Ocakları Çorlu İlçe Başkanlığı, Çanakkale’yi anma programı düzenledi. Organizasyonda, sanatçı Ahmet Yenilmez de, Kınalı Kuzular oyununu sergiledi.
Yesevi Ocakları Genel Başkanı Adem Karslı, tiyatro oyunu öncesi yaptığı konuşmada, “Biz, milletin yüreğinde tüten ocak olmak için yola çıktık, görüyorum ki bu hissiyatımızı Çorlu’da çok iyi bir şekilde göstermişiz ve bu programa yoğun ilgi göstermiş bulunuyorsunuz. Ayrıca, bu geceye ev sahipliği yapan başta İl başkanım Hacı Tunç’a, organizasyonun asıl ev sahibi olan Çorlu İlçe Başkanı Çağrı Farımaz ve dava arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi. Organizasyon, saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ve ardından Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti, sonra Kınalı Kuzular oyunu seyredildi.
Çanakkale Zaferini anma programına, Yesevi Ocakları Genel Başkanı Adem Karslı, Genel Sekreter Fehmi Çoruh, Teşkilat Başkanı Hakan Kılıç, Mali İşler Başkanı Kamuran Avşar, Tekirdağ Vali Yardımcısı, Çorlu ilçe müftüsü, Ergene Milli Eğitim Müdürü, siyasi parti il ve ilçe başkanları, Dernek başkanları ve Sivil Toplum Kuruluşları başkanları katıldı.